- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
hello. azt szeretnem kerdezni hogy androidokon a flash teljes tamogatottsagu? konkretan megy a Honfoglalo??
-
rolcsibácsi
őstag
hello. azt szeretnem kerdezni hogy androidokon a flash teljes tamogatottsagu? konkretan megy a Honfoglalo??
-
rolcsibácsi
őstag
#27064-re vki?? ennyi baj van a romokkal hogy mindig erről megy a téma?..
-
rolcsibácsi
őstag
hello, anyit szeretnék kérdezni hogy mik a legjobb játékok androidra? ill ha játszok vmit a telón akkor nem zavaróak az érintőgombok? ott van pl a visszagomb.. nem nyomogatja azt az ember játék közben véletlenül?
-
rolcsibácsi
őstag
köszi ricsinek és neked is. nem galaxy hanem htc desire, ezért kérdeztem hogy minden androidnál van e vagy telónként változik. 2.2 van a telón de mikör letöltök vele valamt akkor nem látok sehol olyan lehetőséget hogy a kártyára mentse ill telepítés után sem aktív az sd kártyára másolása
én neten sem találtam túl sok appot, nfs shift az megvan de azért ha vki tudna segíteni egy linkkel mondjuk ahol androidos játékokat tesztelnek, én nem a tetris-féle ingyenes cuccokra gondolok.
a felső legördíthető sávban nincs benne sajnos egyik beállítási lehetőség sem, gondolom meg lehet oldani valahogy, de akkor majd utánanézek annak
amúgy tök nyugodt vagyok, csak egy haveromnak segítenék boldogulni vele, remélem nem zavar senkit hogy itt kérdezgetek, biztos van a desire-nek is topikja de ide írtam régebben is ha volt vmi kérdésem androiddal kapcsolatban (mert gondolkodtam egy galaxy-n) -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #21706 üzenetére
Erre valaki?
-
rolcsibácsi
őstag
swype csak egyes telókon elérhető? appokat lehet telepíteni a kártyára is vagy csak a telóba?
gyárilag a fentről lehúzható menübe be lehet tenni a be-kikapcsolható beállításokat vagy ez is telótól vagy hack-től függ?
a market sztem így magában a leggyengébb pontja az androidnak viszont annak kéne a legfontosabbnak lennie hogy ne legyen unalmas a teló, nyugtassatok meg hogy csak magyarországon ilyen fos és legalább vmi speckó módon lehet rá varázsolni nagy nevű, jól bevált programokat.
köszi -
rolcsibácsi
őstag
csao, egy haverom vett egy desire-t azt szeretném kérdezni hogy honnan tudna letölteni vmi komlyabb progikat, játékokat? fifa 11, need for speed vagy akármi hasonló ami nem olyan mint egy 3210es kígyója.. válasz jöhet privátban is, köszi
-
rolcsibácsi
őstag
látom egy cipőben járunk
nemtudod hogy ha most ikon400ban vagyok akkor hogy tudnék készülékváltással galaxy-t venni? ez havi 10ezer ft 400perc, 200sms és 2 giga net havonta- ez így jó is nekem, aláírnék én még két évet csak tudnám hogy mennyi lenne így ez a teló.. nincs ötleted?
-
rolcsibácsi
őstag
oks, kösz a válaszokat, remélem kiderült- még cimpi számára is hogy nem azért jöttem ide hogy oltsam a samsungot... egyenlőre még nem tudom melyiket fogom venni de az biztos hogy ennyi pénzért (elég olcsó) nemsemmi telót dobott össze a samsung hogy egy iphone4 ellen ezen gondolkozom.. ugyh minden elismerésem..
Sdmv8: a laggolás mint itt kiderült számomra orvosolható egy rom frissítéssel, de biztos nem vagyok benne, egy iphone4en viszont gyárilag nincs is mozgó háttér, csak jailbreak után-ami azért alap egy iphne esetében
hol próbáltad ki? mert én bementem ma 2 t mobil és egy telenor shopba de csak dummy-k voltak kint galaxyból..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #12604 üzenetére
kösz a segitséget, akkor a gps és a wifi amivel gondom lehet egyedül. ezt mintha olvastam volna máshol is, ez olyan hardveres gond mint iphone 4 antennája és hangminősége hívásoknál? nem látja a wifit ha 5méternél távolabb a router vagy mi a baj vele? a gps meg ha jól értettem ide oda pozícionál? de pont android előnye hogy net alapján is keres ill segít a gps vevőnek nem, mégis pontatlan?
zenét max fülesen fogok hallgatni, viszont ha zsebben van nem takarja el annyira hogy ne halljam ha hívnak?
appok a marketből csak az ingyenesek érhetőek el itthon az stimt de attól még meg lehet szerezni őket máshonnan és telepíteni vagy kell hozzá vmi jailbreak?az igaz hogy nincsenek nagy méretű programok- játékok? EA, Gameloft stb játékai azért megvannak nem?
gengi: sajnos számítottam rá hogy ha idejövök érdeklődni akkor lesz egy két értelmes aki ha maghallja hogy iphone-om van egyből elküld valahová... mégis felhúzott szegény droid..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #12598 üzenetére
nem akarom rontani a levegőt ugyh privátban leírnál pár dolgot ami hátránya vagy neked nem jön be? 30ért lehet venni aztán 2 évig 5000? az ára akkor nem rossz.. témobilnál hogy lehet kapni?- ha már van egy másfél éves szerződésem 2 évre aláírva.. lehet készülékváltással cserlni erre? esetleg az ikon400at használhatom tovább ezzel ugy hogy náluk veszem az új telót?
az első hsz-t ár tegnap elolvastamköszi, bele kell majd jönni ebbe a romozásba
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
tariattila #12540 üzenetére
miért jobb szted a galaxy kijelzője? az nemhiszem hogy elég lesz ahhoz hogy lenyomja az iphone-t...
jelenleg iphone 3g-m van és köv hó elején fogok venni egy új telót. az iphone-t nagyon megszerettem, de nem vagyok olyan elvakult apple fan.. jó telót csináltak nagyon is de magával az apple-lel nem értek mindenben egyet. ezért csillant fel a szemem az android rendszer láttán.. oyannak tűnik mint az iphone jailbreakelve.. lenne pár kérdésem, hogy ha váltanék samsungra akkor miket buknék el? gondolom azért nagyjából ismeritek az iphoneokoat, appokat, stb. igazából tehát az android ill ez a konkrét teló hátrányaira volnék kíváncsi. SGS vs iphone4 videókat már elég sokat láttam de azokban általában nem a hibákra térnek ki.. amiről így tudok és nem tetszik a samuban az az hogy hiányzik belőle az a rugalmas effektus a görgetéseknél mikor eléri a szélét.. de ezzel még meg tudok barátkozni, ill az döntene még az iphone mellett hogy nem műanyag vagyis nem kelt olyan gagyi hatást de ez sem annyira érdekel. nekem az lenne a lényeg hogy gyors legyen, legyenek olyan programok amik mindenre nézve kiszolgálnak és azok gond nélkül futnak..
egy pár oldalt elolvasva itt azt látom hogy a GPSvevőjével vannak még gondok? egyéb?
miért vegyek galaxyt és ne iphone 4et? segítsetek légyszi, és nem az iphone fikázására vagyok kíváncsi az elfogult samsungosoktól.. köszi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest