Hirdetés

Aktív témák

  • arn

    félisten

    jelentem mukodik :) marmint tokeletes nem lesz sose, de klasszisokkal jobb az epic 4g gps reszevel. kiprobaltam az optionsban, a standalone es az ms-baset is. az ms-baseval mintha nem maszkalna el, a masikkal meg igy is hajlamos. szerintem ugy mukodik, hogy tobb muholdat fog be, amiket ugyan eldobal ittott, de a maradekkal meg mindig sokkal pontosabb marad. ez nalam 5-10mt jelent, egy utcakoveto proggival szvsz tokeletesen hasznalhato. viszont kicsit laggol, ami a navigalasban lehet gaz (nincs autom, nem hasznalom).

    a kornyeken kitalaltam egy szivatos tesztkort, a parhuzamosan futo parkolohelyekbe meg igy is beletorik neha a bicskaja, de utcaszinten ok :) hulyenek nezhettek, ahogy cangaval koroztem.

    viszont egy olyan kerdesem lenne, hogyan tudom total leradirozni az egesz gepet? hogyha visszaviszem, ne a javitott gpsel kelljen bizonygatnom, hogy nem jo. hatha a masik meg pontosabb lesz.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Aktív témák