Aktív témák
-
Cuccok
tag
válasz
Gigabyga #13668 üzenetére
Nekem az előző telefonomon (I8910) volt IS és sehol nem pöndörött fel 1 év alatt. A kijelzőről leszedtem mert idegesített a tapintása, de a hátlapon ill az oldalain nagyon jó szolgálatot tett mert amikor eladtam, tökéletes 'szalonállapotban' volt. Mondjuk ehhez az is kell hogy 2 perc alatt legyen felhányva rá. Sárgult ugyan valamennyit (többek közt kijelzőre ezért sem tenném) de egy fekete telefonon ugye ez kb. semennyire sem látszik. Pláne ha skineled valami saját képpel. Ennyi pénzért szerintem (mai árfolyamon 4.500Ft) teljesen jó vétel. De akinek nem kell a skin rá az kaphat nálam sima átlátszót olcsóbban
Ha valaki kijelzőre keres akkor oda tökéletes az 1USD-s is. Bár ott bele lehet futni néha elég érdekesen kivágottba is. Érdemes többfélét is rendelni.
Aktív témák
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest