Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Google fordító
"A Samsung egy új frissítéssel fokozza legújabb összecsukható eszközeinek biztonságát és funkcionalitását. A vállalat kiadja a 2024. augusztusi frissítést a Galaxy Z Flip 6 és Galaxy Z Fold 6 okostelefonokhoz. Ez a frissítés javítja az általános felhasználói élményt a problémák megoldásával és a funkcionalitás javításával.
A friss frissítés a legújabb stabilizációs kódot alkalmazza a hívások és a hang viselkedésére. A felhasználók időnként hívásstabilitási és hangminőségi problémákról számoltak be. A Samsung most kijavította ezeket a legújabb kód alkalmazásával, hogy simább és megbízhatóbb teljesítményt biztosítson hívás közben.
Ezenkívül a Samsung jelentős fejlesztéseket hajtott végre a kamerarendszeren. A tenyérkiterjesztés funkció fényképezés-felismerését továbbfejlesztették a jobb felismerés és a pontosabb fényképrögzítés érdekében kézmozdulatok használatakor.
Samsung Galaxy Z Fold flip 2024. augusztus 6. frissítés
Ezen kívül a frissítés egy 2024. augusztusi biztonsági javítást is tartalmaz a rendszer biztonságának és stabilitásának javítása érdekében. A Google és a Samsung több mint 45 sebezhetőségét javítja ki . Ezek főként a rendszerszolgáltatáshoz, a Knox-szolgáltatásokhoz, a Galaxy Watch-hoz és egyebekhez kapcsolódnak.
A Samsung Galaxy Z Flip 6 és Galaxy Z Fold 6 okostelefonok 2024. augusztusi biztonsági frissítése az F741NKSU1AXH7 és az F956NKSU1AXH7 segítségével ellenőrizhető . A frissítés jelenleg Koreában kerül bevezetésre, és hamarosan több országban is elérhető lesz."
-
Bilux
veterán
válasz
mgTerminator #394 üzenetére
Kamerán, telefonhíváson meg a szokásos stabilitási bullshiten kívül semmit
-
Bilux
veterán
Közeleg az új szoftver
-
válasz
mgTerminator #384 üzenetére
Töltés, csak neked:)
-
xedamen
senior tag
Nektek összecsukva van rés a két fél között? Nekem a nem ér össze a 2 oldal becsukva, a zsanér felől kicsit nagyobb a rés, egyedül a másik oldalon (gombok felől) fekszik egymasra a belső perem. Eddig azt hittem ez normális, de most egy YouTube videón ezt valaki szóvátette, mintha nem ilyennek kellne lennie
Összecsukva fény felé fordítva "átnézve a telefonon" jól látszik a hézag:
-
Kronk
őstag
Valamiért nem működik vagy csak nem jelzi ki, a data switching and backup calling
Ez volt a kijelzés Z Fold 5 nél
Ugyanez Z Fold 6on
Beállítás ugyan az mind a két esetben
-
xedamen
senior tag
Ő sem félti a homoktól
-
doooo
veterán
válasz
mgTerminator #373 üzenetére
Az az akksi nem ekkora fizikailag, nincs kettő belőle, és nem ilyen vékony házban kapott helyet (hőtermelés, stb).
-
doooo
veterán
válasz
mgTerminator #374 üzenetére
Nem, ott tervezési hiba volt a ludas, kétszer is, mert két különböző gyártó akksijaival is próbálkoztak, és mindkettő máshol vérzett el.
Nincs olyan, hogy olcsóság, meg hasonlók (pláne nem ha a kínaiakkal hasonlítjuk őket össze). Egy olyan akksi, akkora kapacitással, akkora méretben, ami a Note7-ben volt eredetileg, minden volt, csak nem olcsó. -
mgTerminator
veterán
"elèg hozni a kötelezőt és ennyi"
Az a helyzet hogy idén ezt sem hozta. Szerintem minimum egy aksi és töltés fejlesztést kellett volna hoznia ha már a kameraszettet is kihagyták. És tegyük hozzá hogy drágább is lett mint tavaly, de miért ha fejlesztésre nem kellett költeniük?
-
Lajmund
őstag
válasz
Beantech #369 üzenetére
Bàrmilyen formát meg tudnak oldani telefonba. Most hogy 3 vagy 6 mili vastag egy aksi tökmindegy telefonba bàrhogy nézzük lapos lesz hütés szempontjából ez kb nem mérvado. A kinaiak hatékonyabb aksikkal dolgoznak azaz egy adott egysèg több kakaot tud tárolni és a töltést is jobban bírják. A samsung olcsóbb technológiàt használ ami ennyit tud.
-
-
xedamen
senior tag
Pontosan, én is ezt akartam írni. Én akkor pont Londonban éltem és rendszeresen jártam haza, irtó nagy égés volt a Samsungnak, hogy minden reptéren ki volt plakátolva, bemondták, megkérdezték stb.
Őszintén csoda hogy ki tudták heverni, viszont jópár év eltelt azóta, ezeket az eszközöket nem 2 nappal előtte kezdik tesztelni, simán beleférne már egy kis bátorság -
doooo
veterán
válasz
mgTerminator #364 üzenetére
A Note7 fiaskó óta sokkal óvatosabbak az akukkal meg a töltésekkel, meg mindennel. Sokkal, de sokkal.
-
Lajmund
őstag
Persze de ha a kinai csodák megtudjàk oldani akkor a nagy samsung miért nem? Én azt tudom elképzelni mint minden terméknél hogy itt is innen onnan lefaragnak pár dollárt és ha beszorzod az eladott mennyiséggel elèg szép összeg jön ki. A samsung így is el tudja adni mert olyan szinten van hogy nem kell ehez villantani elèg hozni a kötelezőt és ennyi. Mèg biztos dràgább is koreába üzemeltetni egy ilyen gyàrat mint kinában. De én mint vevő a legjobbat akarom kapni a pénzemért. Ezt a történetet azzal cifràznám hogy nekem elég amit tud az 5 aksija. Simán lehozok egy napot kényelmesen vele úgy hogy 20% alá nagyon ritkàn esik be.
-
xedamen
senior tag
válasz
mgTerminator #364 üzenetére
Vivo 5700-at pakolt vékonyabb házba, persze, hogy nem lehetetlen, de mégsem állunk sorba a kínai csodákért
-
mgTerminator
veterán
A 25W a csúcs, de valójában 15W-al tölt. Ha nem hiszed, mérd ki ahogy én is tettem.
Egyébként az az érdekes hogy kisebb akku, a vezeték nélküli töltés papíron ugyan annyi mint az S23U-ban volt, mégis lassabban tölt, holott gyorsabban kellene mivel kisebb az akku kapacitása nem is kevéssel.Ezeket az akkukat biztos kilóra vették és nem darabra hogy képesek 3 éven keresztül ugyan azt a szart eladni. Amivel nem is lenne gond, ha elég lenne, de egy 5000-es aksi minimum kellene ebbe a telóba mondom ezt úgy hogy nem lehetetlen, más gyártó vékonyabb házban meg tudta oldani....
-
xedamen
senior tag
válasz
mgTerminator #357 üzenetére
25W vezetékesen, 15W az a vezeték nélküli töltés...
Egyébként nem egy S24 Ultra, az nyilvánvaló, azzal 9-10 óra SOT megvolt. Itt kb 7-8 óra jön össze... Egyébként ez 2 éve kimagasló teljesítmény lett volna, de sajnos az S23 Ultra meg az S24 Ultra magasra tette azóta a lécet, amit nyilván nem lehet 7.6"-es kijelzővel megugrani 4400mAh mellett. Ebbe a telefonba kellene egy 6000-es telep, hogy hozza a flagship üzemidőt, de összességében csalódott nem vagyok, rosszabbra számítottam.
Mai napom eddig 13 óra készenléttel, 3.5 óra kijelző idővel 60% maradt, vagyis a fent említett 7-8 óra meglesz.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
mgTerminator #357 üzenetére
Nekem az elso 2 hetben gyorsan merult barmitol. 2 het utan beallt rendes hasznalatra. En sorozatokat nezek rajta ejszaka (night shift...), olvasgatok, meg podcast hallgatas. Kb 30 szazalekot merul igy 8 ora alatt. Ha sok idom van sorozatra, akkor 40 is belemegy.
-
Kronk
őstag
igazából milyen protokollt kell tudnia a töltőnek, mit használ a samsung?
-
xedamen
senior tag
Én ezt használom.
Mindent is tölt, egyszerre 120 Wattot tud, telefon, óra, IQOS minden egy konnektoron van, elég utazáskor is egy adaptert vinni plusz a kábeleket. S24 Ultrát töltötte 45 Wattal, most Fold 6-ot is tölti szupergyorsan. -
Kronk
őstag
Milyen univerzális töltőt tudtok javasolni, ami akár a 45W-os töltést is tudja, S23+ hoz is...
-
adamklark
senior tag
Én is legalább 2 ébresztőt állítok be, viszont 10-20 perc eltéréssel. Volt olyan is hogy félrenyomtam valamit nyaralás után és nem a heti (H-P) volt újra aktiválva hanem a pénteki, így hétfőn nem jelzett értelemszerűen.
-
Kronk
őstag
101%, hogy nem nyomtam ki, 6:02kor magamtól ébredtem, és akkor realizáltam, hogy basszus, mi van már...
-
válasz
mgTerminator #348 üzenetére
Ugyan így vagyok egy ideje... Minél korábban annál több ébresztő van.
-
Kronk
őstag
Ma nagyon megszívatott a telefon.
fixen be van állítva hétfő, szerda, péntek, vasárnapra a reggel 6-os ébresztő, de ma valamiért elfelejtett ébreszteni.
valami logban nem lehet visszanézni, mi történhetett?? -
mgTerminator
veterán
Akinek van samsung care plus, hol lehet ellenőrizni hogy tényleg van e? Mert a telefon azt írja hogy nincs...
-
xedamen
senior tag
Valaki tud ajánlani teljes kijelzős fóliát esetleg? Vettem az Alzában egyet, de csak a kijelző aktív részét védi, a kávákat nem takarja
U.i.: ezt vettem
-
xedamen
senior tag
válasz
mgTerminator #340 üzenetére
Videókban YouTube-on mintha rendes ragasztó lenne, mondják is az egyikben azthiszem, hogy "most nem veszem le róla a fóliát, de ezek ragasztók"
De lehet másikkal keverem, láttam vagy 1000 videót 1 nap alatt
-
mgTerminator
veterán
És valóban... Most néztem rá és tényleg megint pre-ordert ír és az amazonon is unavailable-t ír.
Ennyire elkapkodták hogy nem tudnak eleget gyártani vagy el lett kurva?
A hátlapján volt 2 csík ami azt hittem hogy 2 oldalú ragasztó de abszolút nem ragadt. Lehet emiatt. Vagy egy csak sima csúszásgátló hogy ne csússzon le? -
xedamen
senior tag
válasz
mgTerminator #338 üzenetére
Én is ott néztem, de egyelőre "pre-order" státuszban van csak.
Egyelőre rendeltem egy EasySkinz-t
S24 Ultrán is az volt, nagyon szerettem, 4-5 hónapot bírt, aztán elkezdett lejönni, de ez várható.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #328 üzenetére
Pitaka is nagyon pofás. Nekem a 23 ultrán tactical volt az pár tized milivel vastagabb és fél àrba van. Nálam ott inkább a merevsége miatt volt nyerőbb de a foldon nem annyira szempont az is igaz mert a zsanèr a gyenge pont de ha van bizti akkor nincs para.
-
Bbox-nal tudsz rá kötni viszont egybe fizeted nem havi díjas és úgy két év fullos biztosítás. Nekem a Yettel biztosítás van rajta ami havi 4400 Ft, mert én sűrűn cserélem így mindenképp havi díjas kellett és a yettel elég rugalmas. Nem náluk vettem, de van előfizetés és úgy is meg lehetett rá kötni.
-
xedamen
senior tag
válasz
mgTerminator #328 üzenetére
Honnan szereztél Pitaka tokot? A weboldalon még csak előrendelhető egyelőre
-
Bilux
veterán
Köszi srácok itthon akkor esélytelen ezek szerint.
-
xedamen
senior tag
válasz
mgTerminator #323 üzenetére
Világos, egy Pitaka vagy az általam linkelt Thinborne tokra nem is sajnálnám a 40 ezret, de egy Nilkin ne legyen már 23 ezer, amit eddig a kínai árus hozzámvágott az Ázsia centerbe szinte ingyen
Rámennek, hogy kevés tok készül a Fold-okhoz...
-
xedamen
senior tag
-
Bilux
veterán
Biztosítást hol kötöttétek rá illetve mennyi milyen konstrukcióban?
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #324 üzenetére
Ötnél is téma volt akkor nem talàltunk rá megoldást. Ha van engem is érdekelne főleg ha visszamenőleg is mutatná.
-
mgTerminator
veterán
Egyébként van a telefonban olyan számláló ami számolja a kinyitások számát?
-
mgTerminator
veterán
Tudod ez úgy működik (sajnos) hogyha volt pénzed megvenni kurva drágán azt a valamit akkor tudsz több pénzt fizetni ugyan azért a termékért vagy szolgáltatásért.
Ismerősömet kérdeztem hogy tud e helyett ahol be tudják állítani a futóművet, mondta persze, felhívta a műhelyet, mondták hogy ennyi, kérdezik milyen autó? Tesla, ja akkor dupla annyiba kerül. Miért? Mert Tesla.
Mondtam hogy köszönöm szépen, nyugodtan bekaphatják és remélem éhen fognak dögleni ezzel a hozzáállással. -
xedamen
senior tag
Valaki ismeri a Thinborne tokokat?
Csak jókat hallok, olvasok, de azért elég drága látatlanba megrendelni -
Beantech
aktív tag
Ja igen azt tudom hogy annak mellé alapból tokot, láttam már élőben, annyira nekem ugyan nem szimpatikus - de támogatom hogy adjanak mellé tokot - ha már tok akkor jobban szeretem ha az első kijelzőt is védi valahogy. Arra gondoltam hogy ha nem tetszik a gyári tok akkor nincs olyan nagy kinálat tokokat illetően.
-
Beantech
aktív tag
Én eddig csak a Samsung Oktogon szervizzel volt dolgom, de ott amikor bevették ő maga fényképezte körbe a telefont és írta be hogy tökéletes állapot. Szerencsére nekem eddig csak jó gari tapasztalatom volt annak ellenére is hogy a zsanér melletti részen volt egy kis sérülés de nem kötöttek bele. Más Samu szervizzel nincs tapasztalatom.
-
xedamen
senior tag
Én S24 Ultráról váltottam Fold6-ra, és nálam szempont volt a toll.
- Lakásvásárlás kellős közepén vagyok, baromi kényelmes, hogy tollal bármit aláírok és már küldöm is vissza
- Munka mellett egyetemre járok, jegyzetelni, vagy akár e-Book-on kiemelni szöveget sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb tollal.
- Lakás tervrajzba beleírni méreteket, bútorokat ha gyorsan kell szemléltetni valamitDe egyébként igazad van, volt, hogy 2 hónapig ki sem vettem az S24-ből, de amikor kell, akkor nagyon hasznos
-
Bilux
veterán
El sem hozom!
Anno s23 ultrat adtam le garanciális hiba miatt és a csávó a jegyzőkönyvre nem akarta ráírni, hogy makulátlan karcmentes. De én erősködtem hogy igen is az legyen rajta. Mert más különben ha vissza jön javításból és sérül simán ráfogják, hogy már úgy adtam le. -
válasz
mgTerminator #298 üzenetére
Én visszavittem volna, ha így kapom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!