Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
N.YCityBoy #98 üzenetére
Nem vagyok se a magam sem pedig a pénztárcám ellensége.
585 lett a vége, sokat vásároltam náluk már és rengeteg hűségpontom volt. -
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
MikeWazowski #69 üzenetére
Valóban sokat dobott rajta a fogyókúra és szögletes forma, de kb minden paraméterében van már jobb fold, és ez ellen kevés már az One UI mint előny szerintem.
Kb nincs amit azok se tudnának szoftveresen, kivéve a 60hz-s dex-et.
Nem is lenne annyira nagy baj, ha az ára ne nőtt volna az elődhöz képest így.
Ennek ellenére lehet kipróbálom majd, mert tetszik, ha jobb áron lesz majd. -
-
Lajmund
őstag
Egy hogy a legnagyobb piac igen plusz a Huawei nagyon ott van minőségben. Ha most itthon is menne, lenne erős ellenfele a samsungnak és valószínűleg a fold6 se lenne màr ennyire elmaradott. Tudna a samsung jobbat de szépen kihasználnak minden lépcsőfokot és kifacsarják a maximumot a dologból mert igy jutnak a legnagyobb profithoz. Ami érthető ebből élnek fejlődnek de engem ez nem vigasztal hogy drága a 3 éves technika. De ki tudja lehet lesznek mèg nagy akciok amikor jön a honor meg a xiaomi és lesz fold 6 512 is 500 alatt.
-
worxland
addikt
válasz
N.YCityBoy #86 üzenetére
Mostanra az Honor átvette a stafétát, másodhegedűsből felnőtt a Huawei mellé.
-
-
Igen láttam, az nagyon jó ár szerintem viszont én már megrendeltem a SES-ben most hétfőn csak azóta sincsen 512GB-os ezüst verzió a kék pedig annyira nem jött be vagy csak az ezüst tetszik sokkal jobban úgyhogy inkább ki várom. Azt mondták hétfőn jön újra áru és, ha szerencsém van akkor jönni fog.
-
Reggie0
félisten
válasz
SkyLine3000 #77 üzenetére
A piac 50%-at a samsung viszi ebben a szegmensben. Szoval boven megtehetik.
-
7Heads Drago
veterán
Hiába a sok támogatás szoftverre, ha a kijelző problémás lehet és már gari idő alatt se cserélik. Saját pénzen meg a kutya se fogja cseréltetni.
-
SkyLine3000
addikt
A samsung még mindig azt hiszi, hogy egyeduralkodók ebben a szegmensben. (alig van fejlődés és rohadt drágák) Valaki szóljon már nekik, hogy fel kéne ébredni, mert a konkurencia rég lelépte őket és egyre csak távolodnak. Ha arra vetemülnék, hogy ilyen csikicsuki telót akarnék venni és nem sajnálnám rá a pénzt, biztos, nem samsungot vennék.
-
Lajmund
őstag
válasz
N.YCityBoy #74 üzenetére
Nincs 600 alatt 512. A fold 5 512 ilyenkor 500 körül volt. Ha 500-ért lenne 512 fold6 bontatlan 3 év normális garival akkor ráfizetnék de az a plusz 150 sok mivel összesen annyi dobnék rá a fold 5 árára nem dubla annyit ha 350-ért elmenne a jelenlegi. Legalábbis ez volt a terv de mivel nem lett sok változás és kiváncsi vagyok milyen lesz élöben a v3 meg a fold4 és milyen kedvezmnyekkel igy kivárok. De ha még egy évig marad a fold5 az se érdekel simán jó még. Csak kéne egy kis ujdonság semmi más nem motivál vásárlásra. Söt a belakáshoz minden beállitásához végképp nincs kedvem annyira jó hogy most minden a helyén és nem kell semmivel se szorakozni.
-
.Szaki.
addikt
Na igen. Erre írtam az #57-es hsz-ben, hogy a tartósságot az idő fogja eldönteni.
A Samsung szervizt nem kell egyébként bemutatni, sajnos anno még a badás időkben volt egy Wave-m, amit többször vissza kellett vinnem fél év alatt. (Jegyzem meg ez megegyezett a telefon életkorával is...) Amikor kijött a szervizből, csak rosszabb lett a telefon. Ekkor került a fiókba. Sajnálatos, hogy 10 év elteltével továbbra sem sikerült fejlődniük. Szerencsére amikor ismét Samsungom lett (S9+) nem kellett egyszer sem szervizbe rohangálni, remek telefon volt.
-
-
worxland
addikt
válasz
MikeWazowski #71 üzenetére
Szóval egy AMOLED kijelzőn a fekete tényleg fekete.
-
MikeWazowski
veterán
"A kalibráció remek és sokrétű, a színek kirobbanóak, a feketék tökéletesek" - ezt miért kell megemlíteni?
Ez nem a Samu érdeme....
-
Lajmund
őstag
válasz
MikeWazowski #69 üzenetére
De legalább a gen3 proci jobban melegszik és gyengébb tartos használatnál mert jobban leskáláz. XD Jó ez nem a samsung hibája de akkor se erösiti az ár emelkedést.
-
MikeWazowski
veterán
Baromi jól néz ki, számomra a legszebb kinyithatós telefon, de hogy semmit nem fejlődött az nagyon kemény, de mégis drágább
-
Lajmund
őstag
válasz
adamklark #66 üzenetére
Évente esik minden telefon ára majdnem arányosan. Jó most drága a jelenlegi széria de ha ez is jó árban jött volna ki mint az elözö akkor én simán cseréltem volna. Mert ha már bukok évente x összeget akkor inkább legyen a legujjabb? 2-3 év mulva ugyis rákell dobnom azt a több éves értékcsökkenést. Igaz ez inkább akkor jó ha jol lekuponozva veszed nem részletre drágábban a szolgáltatol.
-
adamklark
senior tag
Speciel én, hangosan üvöltve hogy szégyeljem magamat amiért nem évente cserélem a telefont
. Sose értettem ezt meg és sose fogom hogy miért kell évente cserélni a telefont.
Ettől függetlenül azért van nekem Samsung fold mert egyszerűen jól működik. Pont nem érdekel hogy kicsivel vékonyabb a konkurencia. Az már csak a hab a tortán hogy aki kicsit is odafigyel az nem teljes áron vesz Samsung mobilt.
-
HUNNIA1920
őstag
Az a baj ezzel az akku csere dologgal, hogy én idáig 3 különböző telefonnál próbáltam az akksi cserét a gyárival megegyezőre cserélni, mindegyik kb. annyit tudott, mint amelyiket lecseréltem. Már mint nem az újkori állapotát, hanem az elhasználódottat.
Mindegyik gyári volt, nem után gyártott és itthoni, hivatalos forrásból származott, nem kínai shop-ból. Azóta én nem cserélek akksit, nem beszélve arról, hogy a mai telefonokat otthon nem is olyan egyszerű szét szedni, főleg nyom nélkül, hiába a youtube, hőlégfúvó, kínai telefon szerelő készlet, stb. -
Igazad van teljes mértékben, én a Honor Magic V2 ezért adtam el, mert gyakorlatilag 1 hónap használat alatt kb 3x nyitottam ki, mert a külső kijelzőt használtam, mert annál megcsinálták használhatóra, tehát onnantól kezdve lényegét vesztette nálam a kihajthatóság😳 Persze nem vagyunk egyformák, biztos sokan használják a belső nagy kijelzőt, de számomra például ez a csiki csuki nem igazán gyere be, pedig elég sok foldable telót kipróbáltam,de a vége mindig eladás lett! Ezek sajnos nem nekem lettek kitalálva...
-
Zozzy94
tag
Az S24-eknél is nagyon jól csengő kijelentés a 7 év támogatás, ezeknél is nagy sales érv lesz, főleg ennyi "fejlődés" mellett
Az már más kérdés, hogy 2 év után eléggé nyöszörögnek a hajlítható Samu-k....legalábbis az eddigiek. Nem megy el belőle olyan sok - legalábbis errefelé - viszont arányosan sokat veszünk vissza belőlük és elég csúnya, hogy sokszor jótállásban nem kezelik és - ha ügyfél kötött rá - biztosításban legalább tudják kezelni a telókat....
-
-
Usgyi
aktív tag
Pluszban ott van még mellette a teljes Samsung ökoszisztéma. Az órám és a fülesem is Samsung. Nekem nagyon bejött a fold vonal, valószínűleg a következő is fold lesz és tuti, hogy maradok a Samsung-nál.
Az, hogy a konkurens márka készüléke vékonyabb és 2 órával később kell töltőre rakjam, nekem még nem elég ahhoz, hogy márkát váltsak. -
Hatalmas csalódás, de ezt vártam tőlük, nem tudnak megujulni, az ára viszont mellbevágó.
-
Beantech
aktív tag
Én is erre gondolnék, van aki simán elhasználna 7 évig egy telót (pl. a párom) az egyetlen ok amiért cserélné az lenne ha a használt appjai esetleg már nem futnak mert nem kapott főverzió frissitést a telefon az app meg már nem támogatja. Egyértelműen nem egy tech mániás emberke fog 7 évig egy mobilon ragadni.
-
.Szaki.
addikt
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Most erre nehéz bármit is írni. Az hogy csúnya-e a konkurensekhez képest, az egy szubjektív dolog, könnyen lehet, hogy van olyan, akinek a Samsung formaterve tetszik jobban. Embere válogatja, ízlésen pedig nem vitatkozunk.
Hogy a Fold kibír-e 7 évet, azt csak az idő tudja eldönteni, nem pedig én. Azért a Samsungok alapvetően a tartósabb telefonok közé tartoznak. A hajlítható kijelzős készülékek kategóriája szerintem a többihez képest még relatív újnak számít, nyilván dolgoznia kell a gyártónak azon, hogy minél jobb minőségben tudja ezt gyártani. Az előző szériáknak ha voltak is gondjai, a telefon minden egyes frissítéssel csak kiforrottabb lesz. Igaz ez a kijelzőre és a zsanérra is.
Az hogy ki mivel palizható be, vagy mivel nem, ebbe inkább nem mennék bele, én egyáltalán nem gondolom azt, hogy azért, mert eddig mindenki átlag kétévente, a tech-guruk pedig fél-1 évente cseréltek telefont, ez ne változhatna az idő előrehaladtával. Igyekszünk egyre környezettudatosabbak lenni és ez kihathat a telefonokra is. Kérdés, hogy a gyártóknak ez mennyire érdeke, de nekik is le kell követni a vásárlói igényeket, különben elpártolnak tőlük. A "túloldalon" is elég jó selling point a tartós naprakészség.
Egyébként eddig én is 1-2 évente cseréltem a telefonjaimat. A mostani viszont nemsokára betölti a negyedik életévét és még mindig nem érzem azt, hogy indokolt lenne a cseréje. Igazából fel se tűnt, hogy már eltelt ennyi idő vele. Nem lassul, nem kellett rajta semmit sem cserélni, egyszerűen csak működik.
Összegezve ha tényleg tudni fogja a hét évet, az annak is előnyös, aki mostantól hosszabbtávon szeretné használni a készüléket és annak is, aki tovább akarja értékesíteni, mert annak ellenére, hogy nem vagyok használt telefon kupec, azért feltételezem, hogy egy tovább friss készülék értéktartóbb a konkurensekhez képest a használt piacon is.
-
Látom sokan gondoéják ugy, hogy sokan használják a telefont 7 évig, ami a valóságban inkább azt jelenti, hogy sokan használnak 7 éves telefont. Szerény véleményem szerint akik 4-5 évnél régebbi telefont használnak azoknak a legutolsó szempont, hogy frissül-e. Mert 15 éve ahhoz vannak szokva, hogy 2-4 év után már nem kell frissítésre számítani. És az eddigi tapasztalat az, hogy az utolsó frissítések inkább rosszat hoznak mint jót.
Na, szóval mekkora tömegekről is elmélkedünk? Tippelgetés helyett nézzük meg melyik android verzió mekkora arányban van használva 2023-ban, ez ellg jól mutatja az öregedő telefonok tömegét. Sajnos ez világméretű statisztika, nem európai, ami szerintem torzít a hatalmas ámde csóró tömegekkel rendelkező Afrika és India.
A grafikonból jól látszik, hogy az első 4 android főverzió (ami nagyjából 6 éves telefonoknak felel meg) a használatban levő telefonok kb. 73%-a. Az ennél régebbiek a telefonok nagyjából egynegyede. Ami statisztikailag tényleg sok, de európában biztos, hogy nem ez a helyzet.
-
helixP
nagyúr
válasz
Jack Hunter #25 üzenetére
Fold 3 akksija köszöni jól van. Hosszú utakat tett meg tűző napon, wireless töltéssel az autós tartóban.
petymeg: a szokásos Foldn3 betegség: 2 év körül hajtás mentén végigrepedés.
-
zee36th
tag
válasz
noPublicFG #47 üzenetére
Nekem az edge panel felső részén van a 'sketch to image' azzal lehet pl játszadozni
-
prolad
addikt
Ez inkább csak egy Fold 6 lite kellene legyen, ahhoz méltó áron. A 2019-es töltési teljesítmény elfogadhatatlan.
-
zee36th
tag
A 7 évhez annyit tennék hozzá, hogy sok családban a gyerekek öröklik a telefonokat, és lehet jön majd egy döntés, hogy a Minecraft pl nem fog futni az Android 10-en.. akkor lehet a gyerkőcnek újabb telefon után nézni..
Illetve aki okos-otthonozik, nem olyan rossz az ha a régi telefonokat be lehet húzni mondjuk kiosk módba. Van egy régi LG tabletem ami tökéletes lenne ilyen célra, de nem megy már fel rá a Home Assistant..
-
Kronk
őstag
Hogy miért vettem Fold 6ot?
Mert a yettelnél vagyok, sajnos itt nálunk a XII. kerületben a lakásban borzasztó a térereje a szolgáltatónak, de amióta van VoWiFi, boldogság van.
céges előfizetésem van, azért vagyok továbbra is a szolgáltatónál
Sajnos hónapokat küzdöttem a yettelnél, másik kolléga a OnePlusnál, hogy legyen VoWiFi a Oneplus készülékeken, de nincsen, kb mindenki a másikra mutogat, pedig az Open nagyon tetszik.
Nem tudom, hogy a honor v2/v3 ilyen téren hol/hogy áll.
Szebb, és jobb készülékek, talán, de mindenki más jön be, de ilyen téren messze vannak a Samsungtól.Nagyon jó lenne, ha esetleg minden készülék teszt felmérné, hogy a három szolgáltató, hogy teljesít ilyen téren, 4/5G, VoLTE, VoWiFi, az első kettőnek már alapnak kéne lennie, de valamiért a harmadik még annyira új, hogy kérdés hány év múlva lesz támogatott szinte minden készüléken.
Persze a VoLTE roamingról ne is beszéljünk, illetve majd az érkező VoNR-ről. -
válasz
Elit3Zotya #48 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem összességében nincsen.
Van véknyabb, van szebb (bár az kinek mi), van jobb kamerás, gyorsabb töltésű, de összességében nincs jobb szerintem! -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Lassan csere érett lesz a Fold 3-am. Fold 5 lesz.
-
Elit3Zotya
addikt
Élőben ez már azért sokkal okésabb méretű mint az elődök kézben, de összességében szerintem van jobb fold a piacon.
-
Ez az AI rajzolgatás, hogy működik, mert nekem nincs ilyen opció, csak kijelölni, eltávolítani, vagy mozgatni tudok elemeket?
-
milkabrams
őstag
Sziasztok! Volt pár érdekesség az s24 ultra képernyőjével. Konkrétan a mura efekt és hogy nem voltak olyan kirobbanóak a színek, mint a korábbi generációknál. Illetve minőségbiztosítási problémák is voltak szép számmal. Ezzel a telefonnal mi a helyzet? Elsősorban a kijelzőre gondolok. Itt is van mura efekt és csíkozódás?
-
Ja, csak kérdés, ki akar használni egy telefont 7 évig manapság. Szerintem nem sokan. 5 év ezen a piacon egy generációs ugrás, még ma is, amikor be van lassulva a fejlődés üteme. Néhány évvel ezelőtt 2 éves készülékek is ótvarnak számítottak. Az ilyen vállalásoknak marketing értéke van csak a legtöbb esetben, nagyon kevesen lehetnek, akik tényleg megtartanak egy ilyen vasat napi használatban 7 éven át...
-
Lajmund
őstag
Mondjuk az az értelme hogy ha nem egy kényelmes helyen vagy hanem menetközben és akarsz valamit csinálni akkor használhato mint egy sima telefon..
Ha nem látod a különbséget akkor menj el valahova és rakd az 5-6 foldot a v2 mellé és látni fogod. 400vs370 ppi. Ennyi pénzért és ekkora gyártonál szerintem illene a legjobbat hozni formában képernyöben kamerában aksiban és mindenben is nem csak szoftverban. Mert kb csak ezzel tud mindenki érvelni mindenben jobbak a kinaiak torony magasan sajnos. Nekem is bejön a samsung szoftvere de bosszanto hogy már bármelyik kinai kivánatosabb telefont csinál minden téren hardver szinten mint a legnagyobb gyárto.
-
-
klaya86
senior tag
válasz
janeszgol #37 üzenetére
A Samsung is tudja, hogy mi lenne a jó út, nyilván azért szélesíti a Foldot generációról generációra. Csak az a baj, hogy kurva kényelmes tempóban. Aztán tetézi több éves kamera rendszerrel, csiga töltéssel stb... Nem hülyék ők, kimaxolják azt, hogy hogyan lehet a lehető legkisebb erőfeszítéssel a legtöbb profitot elérni. Viszont biztos vagyok benne, hogy a Fold 7 már elég nagy durranás lesz,mert a konkurencia már most is éveket vert a Fold6ra és ha a következő generációs Fold is csak fing reszelgetés lenne, akkor az már őskövületként hatna valószínűleg majd a jövőben megjelenő Honor, Oneplus, Xiaomi foldable mellett.
-
soko70
aktív tag
Pont erre gondoltam, a szoftver nem mindegy milyen lehetőséget kínál. De ha jól gondolom a többiek ebben azért el vannak maradva akármilyen csúcs hajtogatós. De ne így legyen, cáfoljatok meg
. Ahhoz mondjuk ismerni kellene a készülékeket. Egy nagy hajtogatós tesztet szívesen olvasnék. Mindig a kamera van fókuszban, de szerintem szoftveres témákkal is lehetne, kinél milyen megoldások léteznek ebben a kategóriában.
-
klaya86
senior tag
Ennyi erővel vehetsz egy tabletet,ha mindenhez nagy képernyő kell neked, meg a két kezed. Tök felesleges egy összecsukott Fold. Nekem egy használható, normális telefon kellene,ami ha kell tabletté minősül, nem pedig egy kis túlzással semmire nem jó keskeny kijelző, ami miatt mindenért nyitogatnám a telefont.
-
A face átgörgetés, email olvasás vagy böngészés nekem mind tartalom fogyasztás.
Külső kijelzőn face, insta vagy bármi ugyan úgy megoldható. Fold3 óta használok ilyet és kitértem a OnePlus Openre is aminek a külső kijelzője valóban jobb arányú, de a rendszer a OneUI után annyira "visszamaradt", hogy sokáig nem volt meg. -
klaya86
senior tag
Nekem pl kellene egy Honor felé normális képarányú külső kijelző. Én alapesetben azt használnám. Ha ráérek és van időm, akkor a belsőn menne a média ( film, youtube,game) De pl én minden xar miatt biztosan nem nyitogatnám, egy face gyors átgörgetés, email olvasás, valami gyors böngészés, arra egy normális méretű külső kijelző lenne nekem ideális. Számomra a belső kijelző egy másodlagos, ráérős, tartalom fogyasztós megoldás lenne.
-
"Kivül is jól használható kijelzővel"... WTF?
Ha normál telefon kijelzőt akarnék akkor normál telefont vennék. Ennek ez a lényege, hogy egy kézzel el tudod navigálni és, ha kell a nagyobb akkor kinyitod és ott az óriás. Ha lenne egy teljes mértékben megfelelő külső kijelző akkor mire kellene a belső, mikor használná bárki azt? Szoftver terén a legjobb a Samsung közelében sincs egy gyártó sem ilyen készülékeknél. PPI terén nekem hibátlan és nem látok "pixeleket".. -
joey04
titán
Az a nagy mákja a samunak, hogy van nekik One UI.
-
ledgeri
nagyúr
A fordítós, flip-reklámban is nyomott funkció az ugyanazt a felét használja a belsőnek mint amin a külső is van? Csak mert ha igen, akkor valaki nem gondolta át a használatát...
-
petymeg
addikt
Az a kamerasziget elég elbaltázott, amúgy tetszik. Kipróbálnék egy ilyen hajtogatós telefont, csaka ceruz a hiányozna, sok-sok-sok év Note és Ultra után.
-
Jack Hunter
tag
Arról,ami huzamosabb ideig tartó erőforrásigényes felhasználáskor,pl játék,videózás keletkezik. Ha a készülékház külseje kb 50 fokra felforrósodik, akkor milyen hőmérséklet lehet az akku környékén,ami nem igazán tolerálja az 50 fok feletti hőséget? Én bízom a mérnökökben, biztos jól ki van találva,de mi van ha mégse?
-
helixP
nagyúr
Nem a zsanér a bottleneck, hanem a kijelző. Tapasztalat. 2 év után cserélték a Fold 3-am belső kijelzőjét. Most megint jó lesz kb. két évig. Ha kibírná a kijelző, nekem ez bőven megfelelő lenne még jó pár évig.
Jack Hunter: Milyen hősokkra gondolsz?
-
törölt tag
Nagyon jó, hogy szögletes is, tervben volt, de túl sok változást nem hoz és ennyi pénzből inkább költözök.
-
soko70
aktív tag
Nem tudom milyen a Honor szoftvere de a Samsung magasra tette a mércét ezen a területén, nem mindegy kinyitva milyen lehetőségek vannak más készülékben, de ennél csillagos 5-ös. Már várom hogy jöjjön.
-
Milka 78
nagyúr
Szép ez a 7 év, de a zsanér/kijelző jóval előbb megadja magát, aztán jön a Samsung Hungary híres garanciális ügyintézés és dobhatod ki az egészet. Oké ez lokális probléma, de hát itt élünk..
-
janeszgol
félisten
De egy alapból csúnyább, rosszabb telefont minek használnék 7 éven át? Szerinted egy Fold kibír 7 évet? Olvasd el, hogy az 1-2-3 éves készülékek tulajai szinte könyörögnek, meg fenyegetőznek azért, hogy a szerviz megcsinálja.
Látom nagy hívószó a 7 év, könnyen bepalizható ezzel az ember, ezt már az S24-nél is láttam. Nekem elég a 4 év, de az legyen 4 frankó év egy jó mobillal.
-
Lajmund
őstag
A samsungnak 3-4 év mulva lesz ilyen vékony telefonja kivül is jol használhato kijelzövel. Szebb a képe a v2-nek magasabb a ppi érték nem olyan fürészes a pixel mint a samsungon. Kb 10%+ de ez szemmel láthatoan szebb a honoron. Ja és a v3 a fold 6 ellenfele azt még nem is láttam. Tényleg jo a samu szeretem én is az enyémet. De nem bánnám ha ilyeket dobnának ki mint a kinaiak mert ebbe kiegyezhetünk szerintem hogy ha a samsung támogatását élvezné egy ilyen hardver akkor kb nem lenne versenytársuk. Na majd talán az ultra ami nem jön az eu-ba.
-
Daffchy
őstag
Nagyon-nagyon tetszik, hogy ilyen szögletes lett... de elvagyok én még az S23U-val egy darabig szerintem.
-
klaya86
senior tag
Ki fog használtan 5 éves telefont venni? Hibába lesz még rá 2 év szoftver támogatás. Használtan is inkább az 1-3 éves telefonok pörögnek. Most 5 éves asszem a note 10/s10 széria. 10ből 9 ember valószínűleg vesz valami 1-2 éves S szériát használtan, vagy esetleg kihozza az aktuális A-t szolgáltatótól. Nem rossz dolog a hosszú támogatás,de sok jelentősége nincs.
-
Jack Hunter
tag
+1 a tartósságra: oké hogy sokáig naprakész a készülék, de bírni fog 10 évet a zsanér? És az akkunak hogy fog tetszeni a folyamatos hősokk, a prociról nem is beszélve?
-
bollokcs80
Korrektor
Főleg egy ilyet, ami jó ha 3-4 évet kibír még gondos használat mellett is. Honoré amúgy sokkal dizájnosabb, OnePlus-ról is jókat hallani tesztek alapján, ezek azért nem bóvlik. A Samsung terméktámogatását én is nagyra tartom, de a hardveren nem sokat javítottak Fold 4 óta.
-
Sokan félre értitek ezt a 7 év támogatást. Ez nyilván nem az első tulajnak lesz jó, hanem használt piacon kevésbé degradal az ára köszönhetően annak, hogy tovább lesz támogatva.
Fogtam és nyomkodtam a V2-t, de azon kívül, hogy vékonyabb nem éreztem más különbséget nem hogy négy generációnyit. -
Lajmund
őstag
Megtapogattam élöben tényleg nem rossz de maradok a fold ötnél még egy darabig. Támogatás ide vagy oda de azért a honor v2 ugy néz ki a fold 6 mellett mintha 4 generácioval frissebb lenne. Tényleg jo a samusung szoftvere nekem is tetszik de ha kijön a xiaomi fold 4 arra lehet beneveznék 1 évre nem 7-re
Ha már 7 év. Tényleg jól hangzik de kiváncsi lennék hogy akinek van pénze uj foldot venni abbol hányan fogják még használni 3-5 év mulva.
Én is max még egy éveg fogom használni az ötöt addig meg ugyis lesz valami csere.
-
Thor71
tag
Hagyjuk már ezt a hét év dumát... Ki a büdös franc használ 7 évig egy telot?? Tech világban akár egy év múlva jöhet olyan változás, hogy egy totál maradi fost lehet majd sokáig "élvezni"
Tudom mindjárt jön a hangos kisebbség üvöltve, hogy de igen is ő húsz évig akarja használni a telojat
-
klaya86
senior tag
Nekem ez a szögletes design bejön, csak lehetne szélesebb. A kamerák bár nem változtak, nekem bejönnek a tesztfotók. Tény, hogy lehetne jobb kamera szett ennyi pénzért. Ami viszont fájdalmas az az akku mérete na meg a töltés. Birizgálja a foldable vonal a fantáziámat, de ennyi pénzt nem vagyok hajlandó érte adni, főleg, hogy látom,a konkurencia mennyivel többet nyújt . Jobb kamerák, nagyobb akku, gyorsabb töltés, jobb kialakítás. Jó cucc,de ennyiért kevés, amit produkál.
-
.Szaki.
addikt
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
A terméktámogatás hány év a konkurens termékeknél?
Nem mindegy, hogy van egy telefonod, amit 7 éven át tudsz használni, vagy pedig ha olcsóbban is, de két-háromévente le kell cserélni, mert onnantól nem lesz naprakész. Az a hét év azért baromi jól hangzik.
-
HardRic
addikt
Jujj, azok az éjszakai fotók. A Fold5-ön iszonyatos zajszűrés van az esti képeken, itt meg mintha mindenféle zajszűrést kikapcsoltak volna. Nagyon nem megy ez a Samsungnak.
-
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Alapból nagyon kevés hajlíthatós készüléket láttam még kezekbe, de akinek az volt az mind Samsung volt. Szebb az relatív, jobb az megint realtív, mert miben jobb? Hardverben? Nem kérdés. Szoftverben? Nem hinném. Okosabb? Nem tudok jobban kihasználható Foldot a piacon.
-
Brutális az ára ahhoz képest, hogy a konkurencia mit tud adni. Mégis jelenleg az EU-ban és az USA-ban elérhető legjobb készülék biztos háttérrel és támogatással. Nem tudom, hogy a jobb kamerának vagy az S-Pennek örültem volna jobban, de így marad az S-Pen Pro és a Sony MILC...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !