- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ben-Ce
kezdő
Köszi az appot! Telepítettem az órára, és mivel kérte a telóra is. Nem változott semmi, újraindítás után sem. Az óralapon továbbra is két helyen mutatta az óra akkuszintjét. Az óra saját akkufigyelője fejlettebb, mutatja a fülhallgató és a bölcső akkuszintjét is. Külön csempén.
-
Ben-Ce
kezdő
Köszi! Kipróbálom. Most már csak a lépés számláló km-rel együtt működjön. Az a helyzet, hogy sok óralapot letöltöttem már, de még keresem az igazit. Nem is igazán a design-nel van problémám. Vagy nem látom rendesen szemüveg nélkül még az analóg, vagy digitális számlapot, vagy az AOD nem tetszik (nem látszik fényben, vagy feleslegesen túl sok infót tartalmaz). Volt karórám, hiányzik a számlap, olvashatóság napfényben... Ezért nem szeretem a csuklóemeléses bekapcsolást, vagy az érintéssel történő bekapcsolást. De a mozgás miatt jól jönnének az információk. Egyelőre kompromisszum van, majd lesz win!
-
Ben-Ce
kezdő
válasz
colonia #6358 üzenetére
Szia, vagy sziasztok! Ennél az óralapnál is beleütköztem abba, hogy nem mindent jelenít meg úgy, ahogy a promó-képeken van. Legfelül külön lenne látható az óra és a telefon akkuszintje. Telepítve, csak az óráé látható, igaz kétszer. A lépésszámláló alatt mutatja a megtett km-t. Telepítve nem találom ezt az opciót.
Samsung S szériás telefonom van, Watch 5-tel. Lehet, hogy ezek a funkciók csak 7-es órával működnek így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest