Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Amennyit/ahogy én használom a nemrég vett Wacs 6 Classic-ot (47MM LTE) az nekem bőven kibír ~2 napot is.
Az okosórákat okosan kell használni és nem bekapcsolgatni rajta mindent főleg, hogy mellette ott a teló a zsebünkben.
Ha meg folyamatosan méregetni akarod a pulzusod meg az alvásod meg sportolsz 24/7 akkor meg fitnesz karkötőt kell venni és akkor az kibír 1 hetet.
Én úgy gondolom egy igazi okosórába csak opció az alvás figyelés meg a folyamatos test méregetés, az nem arra való, arra vannak költséghatékonyabb megoldások is amikben még az alvás sem zavaró.
Továbbá ha használtad az app-okat az órán akkor mindig be kell zárni a háttérben maradt app-okat azzal megint rengeteget lehet spórolni.Nem mellesleg ha a telót tudod tölteni naponta márpedig az átlag ember naponta tölti akkor mellé tudod tenni a tölteni az órát is.
Ez már csak lustaság kérdése.
Tessék sztem nem nehéz:
Én pl a munkahelyemen csak egy okoskarkötőt használok nem vagyok rest átcserélni az órát.Ami nekem igazából csalódás az a szoftveres felkészülés. Vicc hogy még egy fészbúk Messenger sincsen rá legalább annak az értesítéseit megkapnám ha nincs nálam a teló, látod ez engem jobban zavar mint az üzemidő.
És akkor felhozza a 250-300k-s Garmin-t érted?
Akko vegyél annyiért garmint aztán csá.
De ha még jól is néznének ki... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest