Hirdetés
Aktív témák
-
kutkut
addikt
Kihóttunk?
Valaki pro linuxos jelentkezhetne...
-
kutkut
addikt
Az miért van, hogy csak gépen tudom megvenni az appokat? Telóról azt írja, nem érvényes a kártyám...
-
Iomega
addikt
-
nggabi
félisten
kihóttunk?
-
r4z
nagyúr
válasz
ch003067 #32989 üzenetére
Disznóvágás szavakban
Félnégy, klozet, mosdó, tea, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok.
Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá', mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre.
Palack, perzselő, kapa, lapát, Pepe, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkaparom, elégfehérJózsikám, ittafüle.
Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafűrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké.
Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség.
Készavér, üljetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér.
Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammég, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség.
Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfőzzük, micsoda, netörőggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg.
Sütödazsírt, majdén, Lacisüsse, ittafakanál, Lacikámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertőtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, egészség.
Miez, hurkatöltő, ilyetseláttammég, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle.
Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erőspaprika, zsemlyeminek, tüdőshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség.
Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelűkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg.
Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót.
Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség.
Májashurka, véreshurka, tüdőshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörőggyvele.
Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelőttebarac kot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá.
Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelőtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre.
Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelőttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort.
Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer.
Aztán laza tizenkét órás epegörcs.
-
válasz
tariattila #32980 üzenetére
15 éven át nem volt sok szabad hétvégém, ünnepnapom, éjszakám, menni kellett, ha rám esett a meló, de ennek szeptember közepe óta vége!
mostanság úgymond csak "hivataliban" maszekolgattam, és lehet, hogy az éven már nem is melózok, jövőre meg szigorúan csak olyan munkát/munkahelyet keresek, ahol csak tényleges munkanapokon kell dolgozni, és akkor is csak nappal!
a hétvégéket jelenleg csak az asszony miatt várom, mert ő munkanapokon reggeltől estig melózik...ch003067; anno vidéken évente kétszer vágtunk disznót, nyáron nem volt vészes, de a karácsony előtti nagy mínuszokban nem annyira szerettem...
mondjuk maga a procedúra elmegy, de az ebéd utáni részét jobban kedveltem! -
ch003067
addikt
Szevasztok !
Leböktük a disznót, daraboljuk össze a húst, nemrég lett készen a pecsenye, azt elfogyasztottam, friss kenyérrel, és kovászos uborkával, és 3 pohár kólával, és marha jó volt.
Ha már mindenki megebédelt, akkor megyünk, és daráljuk össze a húst, és töltjük be kóbásznak
-
sagit
veterán
reggelt!
kaptam reggelire tükörtojást, bacon-t, kis sült kolbit, piritott hagymát és sült krumplit... estig nem eszek asszem
-
válasz
korpicschess #32984 üzenetére
Bazze én is azt hittem. A telenor a Note-ot is SAMOLED+-nak írja.
Kapják be, én meg itt nyomozok, hogy akkor mi a különbség. -
nggabi
félisten
válasz
korpicschess #32981 üzenetére
a zsenik
jó reggelt!
-
Miért szebb az SGS2 kijelzője mint a Note kijelzője?
Nem pont ugyanaz? -
r4z
nagyúr
Korán keltem, hol az arany?
-
korpicschess
veterán
-
tariattila
veterán
pálinkásjóreggelt...
csirke már vérben fürdik
kali! az a gáz a hétvégi napokkal, hogy vészesen közel van a hétfő...
ezért is a péntek a kedvenc napom (amióta meg ilyen keményen melózok azóta a csütörtök is bejövős) -
korpicschess
veterán
Nézek memkarikat... class 6 16gb 25-29 dolcsiért... nem rossz (márkás).
-
korpicschess
veterán
reggelt! Romolok... csak ezek nem olyan romok..
-
hétvégi szép reggelt!
-
Ricardo
titán
Jó reggelt!
-
kutkut
addikt
4 (5) mag az van, de optimalizáció... 0:52-nél: [link]
-
Iomega
addikt
Nincs nagy mozgás. Akkor egy kis ébresztő hidegindítás
-
ch003067
addikt
válasz
tariattila #32968 üzenetére
belinkelhetem, bár nem reggel , mert nem akarok beszaladgálni, véres kézzel.
Meg ha már itt tartunk, nem szeretem a vért, azt inkább apu meg a papa szereti
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ch003067
addikt
jó estét kívánok.
Holnap végunk diisznót.
csináljak képeket ? :
-
Iomega
addikt
válasz
tariattila #32942 üzenetére
...akkor, hogy válaszoltál
-
nggabi
félisten
éltek még?
-
Iomega
addikt
Ez már kulturáltabb. Még avatarnak is jó lenne.
-
Iomega
addikt
válasz
ForRedGlory #32936 üzenetére
Igen, az utcán, friss levegőn
-
ForRedGlory
félisten
válasz
philoxenia #32933 üzenetére
Na tekertél már 45 percet? Ha nem, akkor nyomás....
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #32933 üzenetére
inkább [link]
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #32924 üzenetére
Akkor olvasd már el újra a mailt, de most kicsit figyelmesebben.
Valamit benéztél eléggé
-
Jadro
veterán
A Google legújabb találmánya, a böngészőkbe építhető „Native Client” (röviden NaCi) ( Dedicated to Xnace
)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hoppá, NFSShift 22Ft-ért.
-
korpicschess
veterán
Péntek
-
Jadro
veterán
Nem rossz, bár ez nekem túl batár már. A forma viszont nagyon szép. Belül meg szuper. Kíváncsi leszek élőben a kijelzőre. (Tudom, ez is csak pentile.
)
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #32922 üzenetére
Válaszolsz végre az ímélemre?
Mondjuk tudtam én hogy volumen vagy...
-
ForRedGlory
félisten
Homár mind... főleg aki nemrég lett tag face sgsoffban...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #32916 üzenetére
AirDroidról, van szó, koncentráljá má öreg (Mikor is lesza borz(a)déj?
Ö
Kérsz egy slukit, hátha jobban megy a figyelés?
-
Iomega
addikt
Így elcsúnyítani egy oroszlánt.
-
Jadro
veterán
válasz
hackeeeee #32896 üzenetére
Napi használatban van, szuper cucc. A legjobb, hogy tegnap öcsémnél is csak lazán indítottam és felmásoltunk pár képet. Csak wifi meg böngető kell hozzá gépoldalon. Szóval 5*.
Ez a tékasztorik oldal ez nagyon nagy. Azóta is ezt olvasom. Na jó néha dolgoztam is közben.
-
twine
veterán
válasz
tariattila #32897 üzenetére
Ez kurv@ jó
Jó reggelt hölgyek, urak!
"Nem stoppoljuk mer' az nagyfokú illetlenség!" -
nggabi
félisten
jó reggelt.
sikerült ma fél9kor kelnem...
fél9re megyek melózni...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tariattila #32900 üzenetére
de mit csinált a kinder??
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest