Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Raspberry Pi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Glatius
őstag
válasz
Ricardo #49081 üzenetére
Én nem várom meg amíg verni kezdi...
-
tariattila
veterán
válasz
Ricardo #48861 üzenetére
néha köhög... ennyi baja van csak... rosszalkodik tehát életveszélyben nincs viszont csúf bevérzett az egyik szeme és a hasa oldalán lévő csúnya piros foltok azért aggasztanak...
remélem holnapra nem romlik....
sebre fenistilt adott a doki....pedig mi betadine krémmel kentük... de hát ő a szaki...
szemére meg szemcsepp... és úgy ezekre globál adott antibiót... biztosamituti...
ja meg valami szirupszerű köptetőt vagy mit...
fogyni kell a gyógyszernek! a jutalék az fontos -
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
sagit
veterán
válasz
Ricardo #45836 üzenetére
Mi mindent online utalással fizetünk (áram,víz,net,2 mobil,szemét stb..)
Mégis ugyan annyit fizetünk mint akiknek küldözgetik a levelet.Úgy lenne korrekt és logikus hogy aki így fizeti be annak ennyivel kevesebb lesz.. talán hajlandóak lennének sokan elintézni. De a számla kiküldése eddig is be volt kalkulálva a szolgáltatás árába, csak most még extrán le akarják húzni "zöld,környezetvédelem stb" jól hangzó jelszavak alatt..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ricardo #45836 üzenetére
Igaz, pont azért is, mert szinte biztosan sokan vannak olyanok, akiknek nincs sem számlájuk , sem internetük, tehát lehetőségük sincs így fizetni..
Csak ez mellett, ahogy szó volt erről régebben, minden közműszolgáltató ezt akarja bevezetni, elvileg..
Halad a festés, halad a festés.. Elvileg úgy volt, h 2 nap alatt kész lesz, ehhez képest, még jönnek holnap is.
-
-
aggleány
addikt
válasz
Ricardo #45185 üzenetére
A cserepes dudva csak fejhez vágva ildomos.
Én sem szeretem a kötelező dolgokat, de ettől még egy nőnek jól tud esni, ha a pasinak eszébe jut az ilyesmi.
Nagyon kis helyeske! Plüssdudva!!!
Sárkány
Köszi, nagyon szép!
Nem is láttam még ilyesmit.
Razi, sajtee
Köszönjük!
Minden Zoltánnak boldog nőnapot kívánok!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest