Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
válasz
fcbarca #37367 üzenetére
ha romolsz semmi esetre ha meg nem romolsz minek kiadni pénz azért a 5% plusz sebességért amit kidob az antutu, én ha váltanék minimum 720as kijelzős telót vennék
(#37366) logarithm fel is dobom amúgy szoktam kernelwipe-ot csinálni, de md5 ellenőrzést nem
leszoktam róla mert sose volt rossz érték
Más: voltam diákmeló és lehet fülhallgatóban lenni így feldobtam a spiritFM-et és ~8óra 40percet ment mert a telóhoz nem nyúltam csak kihúztam a fülemből amikor untam és munka végén 26%on volt az aksi, nem hittem volna hogy kibírja. Másnap ugyan ez de míg előzőnap ki volt nyomva a wifi most bekapcsolva maradt és munka végén mikor pont lejárt a műszak kikapcsolt a telóm
szóval kb most is ~8óra 40percet mehetett, azt hittem kevesebb kraftot eszik a wifi főleg úgy hogy nem is volt sehova felcsatlakozva
-
mivan80
aktív tag
válasz
fcbarca #37027 üzenetére
A Skype nálam nagyon ette az akksit.
Én töröltem (bár ez nem mostanában történt).
Ha nem használod rendszeresen töröld te is, vagy legalább hibernáld Greenify-val.Ja, és az akksi is megehette már a kenyere javát, a kettő együtt esélyesen okozhatja a problémát.
(#37032) Ricardo: +1
Kell minimum 3 nap mire tisztul a kép.
-
justaview
senior tag
válasz
fcbarca #37031 üzenetére
Szerk: OK, látom már sokszor töltötted. (Média fix meg volt?). Ha semmi nem segít, másik akksi után kellene nézned.
....
Várj 2-3 töltés-kisütés ciklust, aztán meglátod van-e gond, vagy csak nincs ideje a rendszernek magához térni.
Az enyém (NeatRom 5.7) média fix után, a második töltést követően így merül:
Néhány telefonálás van benne, pár perc videó, internet, google play-en tekergés wifin keresztül, BT-s kihangosítás autóban kb. fél órán át, egyéb apróságok.Mellesleg a kijelző 47% nem azt jelenti, hogy 5óráig ment a kijelző, hanem hogy az akksi merülés felét neki köszönhetem.
-
Ricardo
titán
válasz
fcbarca #37031 üzenetére
Az ilyen sűrű csere sem szerencsés. Esélye sincs egyiknek sem "beállni" Kell pár töltés mire megtanulja a rendszer a helyes értékeket. Azt csak feltételezem hogy mindegyik tiszta alapra került, nem csak egymásra pakolva. Ahogy olvastam a kernelt is piszkáltad alattuk.
Így nem kapsz rendes képet.
Olvass utána, melyik szimpatikus, tedd fel, és hagyd egy pár napig.
-
Lacics25
aktív tag
válasz
fcbarca #37001 üzenetére
Szia! Én itt találtam némi infót .
http://www.infinum.co/the-capsized-eight/articles/art-vs-dalvik-introducing-the-new-android-runtime-in-kit-kat
Tapasztalat? Szavakkal ki sem lehet fejezni!!
Karácsony előtt alaplap defekt miatt félretettem a kicsikémet és vettem hirtelen felindulásból s4 minit. Nem estem hasra tőle. Azóta megcsináltattam (köszönet Fagyállónak!) és újra az S2-t használom. Mintha éreztem volna
-
justaview
senior tag
válasz
fcbarca #36903 üzenetére
Ránéztem a mai töltésemre. Ezt produkálta:
7:52 -- 12%
8:31 -- 36%
9:01 -- 56%
9:38 -- 80%
9:52 -- 86%Gyári samu töltővel, eredeti gyári akkuval (27 hónapos) 12%-on kezdtem tölteni.
Tehát 2 óra alatt +74%-ot töltött.10:52 -- 100%
Erre érte el a 100%-ot, de ez már nem annyira mérvadó, mert 9:52-től kétszer telefonáltam vele úgy, hogy a töltő közben rajta maradt, tehát nem tudom, mi lenne a végeredmény, ha nem telefonálok.Azt, hogy ez jó vagy sem, nem tudom, én megszoktam. Ha gyorsabban akarok tölteni, teljesen lekapcsolom a telefont, és úgy töltöm.
-
tresh
veterán
válasz
fcbarca #36918 üzenetére
Fentebb írtam ha az apolo mellet döntenél akkor a saját config appja letölthető hozzá és avval tudod állítani
Nálam így van most beállítva:
Scheduler :sio (bár most nálam valamiért cfq-n van nem értem miért... lehet a media scanner fix végett :S )
Governor: zzmoovejustaview: nincs mit
-
tresh
veterán
válasz
fcbarca #36908 üzenetére
Nekem az apolo is remekül muzsikál a gyári 1650-es aksim mellet mióta beállítottam úgy ahogy nekem tetszik napi szinten beszélek rajta 2 órákat meg megy a wifi stb 60%-on van most 17órája megy és 2óra hívás kocsiba folyton bt-n log meló helyen/otthon wifin, viber,fb messenger állandóan megy rajta és használom szóval szerintem ez teljesen jó. Legalábbis az új gyári aksi előtt max 1 órát ha bírt a teló ha így használtam aztán le is merült
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
fcbarca #36860 üzenetére
apolo kernel -> apolo configurator
a BLN nem rom függő hanem kernel függő, amelyik nem támogatja akkor nem tudod elérni a funkciót. -
logarithm
őstag
válasz
fcbarca #36849 üzenetére
md5sum jelentése kb: ellenőrző összeg. bizonyos eljárással egy hash-t, egy ujjlenyomatot vesz az adatról, amiből jó valószínűséggel ellenőrizhető hogy sérült-e adatátvitel vagy tárolás közben.
hogyan kell: [link] leszeded ezt a kis programot (de van sok fajta és ingyenes mind, google kiadja) betallózod a letöltött romot neki, és amit a rom készítő megad md5sum értéket betallózod a compare (egyeztetés) fülhöz és automatán csekkolja neked, hogy egyezik e a rom méret.
-
mivan80
aktív tag
válasz
fcbarca #36806 üzenetére
Hali!
Nekem nem merül a CM11, tegnap frissítettem az épp aktuális legfrissebb romra. Véleményem szerint teljesen használható a mindennapokban, talán még a CM10.2 veri egy picit, az már nagyon korrekt volt a végére, de itt meg az újdonság varázsa segít eltekinteni a kisebb malőröktől.
Ami ilyen apró gondom volt, több Google alkalmazás meghasalt alatta (bár tény, hogy én tiszta telepítés helyett simán rátoltam a CM11-et a CM10.2-re), ilyen volt a Youtube, GDrive, Timely, de eltávolítás, újratelepítés után mindegyik gyönyörűen működik.
No meg az új Trebuchet még nem teljes, hiányzik a sok beállítási lehetőség, ami a Cm10.2 alatt volt.
-
mivan80
aktív tag
-
Eclips21
őstag
válasz
fcbarca #35089 üzenetére
nem a 1600MHz a sok hanem a feszültség ami kell hozzá hogy stabil legyen és ha az túl sok rövidtávon kukázhatod a telódat. Én szoktam próbálkozni, de valami gebasz van az én telómmal hiába állítom 1500ra ami még stabil valamiért antutuban csökken CPU pontszáma ami vicces
de stress testekben órákat futtattam és nem akadt ki ráadásul érezhetően gyorsabb lett. Az antutuval lehet valami. Amúgy GPU-t is szoktam húzni ott írja is Dori hogy 1300mV főlé ne mennyünk. Nekem 1250mV-on is stabil a 440MHz, de nem érdemes húzni csak merül mint az állat inkább alulfeszelni érdemes az legalább jó is valamire.
-
Kékes525
félisten
válasz
fcbarca #34732 üzenetére
Ilyen nem létezik, mert nagyon szubjektív.
Függ a programkörnyezettől, ami a telódra van telepítve és attól, hogy mit tartasz fontosnak.Nekem A NeatROM Lite a legjobb. MS1 NeatROM v5.5 Aroma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest