Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
triumphant #47916 üzenetére
"Alatta-dismiss."
-
mykos
aktív tag
Megtörtem..eddig kizárólag OTA-s frissítéseket használtam. Eddig 11 fokos
-
mykos
aktív tag
válasz
FrezeR #33396 üzenetére
Alul van az antenna rész a hátlapban, de eséstől nem szokott baja lenni. Az átkötő koax csatlakozás leoldhatott esetleg, de akkor a telefon térerővel is csúnya bajoknak kell lennie.
Ha az R.684es board tüskéi megnyomódtak akkor is lehet kontakt hiba. Nekem az egyik 22 méterről betonra esett a sarkára, es csak a kijelző+keret lett cserélve, ezek a modulok az eredetiek. Ha ilyen marad akkor sajnos ki kell nyitni, anélkül nem megy -
mykos
aktív tag
válasz
Something_ #31965 üzenetére
Kiváló példát mutattál a GPS Cold start, majd warm start jelenségére...semmi más magyarázat nem szükséges hozzá.
-
mykos
aktív tag
Minden új autó szélvédője ónozott bevonatot kap.
Ami igen nagy problémákat okoz az a fűtött szélvédő, mert ott szinte teljes az árnyékolás.
A GPS azért gyenge amiért ma nem mentél a Balatonra napozni: sűrű magas csapadéktartalmú felhőzet amely elnyeli a 1.5GHz-es tartomány jó részét. Továbbá a felső légköri ionizáció is befolyásolja a terjedést -
mykos
aktív tag
Ugyan ebben a helyzetben voltam én is, a telcsi leesett a 8. emeletről. 22 métert zuhant és sarkával a betonra érkezett. A keret kissé megnyomódott, meg a kijelző is karcos lett...belülről is...ez komoly.
Frontend, CPU board túlélte, aksi kicsit alakot váltott de azért még működik. Komplett front panelt vettem hozzá, most végeztem a műtétel. 2 órája ismét életben van a kicsike....jobb mint újkorában-> keret digitizerrel, hangszóróval, vibrával, USB boarddal, mikrofonnal és kijelzővel együtt kapható csak...nem költséghatékony, nekem elhiheted
u.i: Az új frontpanel kijelzője félelmetesen homogén. Nagyon sötétben a saját telcsimen azért látszik ez a darabosság. Az új viszont sötétben is sötét, és homogén(vibra black).
-
mykos
aktív tag
válasz
Bandita4141 #11415 üzenetére
A note frontendje szerintem 100%-ban egyezik az S2-vel, de a note topicba biztos meg tudják mondani
-
mykos
aktív tag
válasz
Bandita4141 #11389 üzenetére
A handover ideje 200-1200ms + a döntés meghozása, mert a 3G kommunikáció már nem kielégítő, szóval normális jelenségről van szó.
Vodafone hálózata Huawei, nem is működik: Nekem t-s kártyám van, azzal hibamentes, barátnőmnek vodás kártyája volt, most azért jött át a T-hez, mert vodán használhatatlan volt az S2. Azóta semmi baja, meg a számla is csökkent sok ezerrel -
mykos
aktív tag
válasz
kungzi #10169 üzenetére
Ez érdekes, én hétfőn vittem be, és tegnap hoztam el. Ha nem egyből oda viszed, akkor plusz sok nap a futárka.
Szervizben közölték: "Volt fődarab csere, software frsisítés, és még 4 db kimondhatatlan nevű alkatrész amiről sose halottam"
Gyakorlatilag a hátlap-váz, és a kijelző maradt meg, a többit cserélték.
Aztán OTA-ról feldobtam az ICS-t...hétvégén megy is vissza a Stock GB, és nem a bugok miatt(Wifi beragadás majd rögtön sose éled fel jött 1x), hanem mert ez így egy kalap sz.... -
mykos
aktív tag
Akkor a szervizben találkozunk...
Úgy néz ki a belső flash beadta a kulcsot a telómba. A ram része írható, de nem menti le az eepromba így kikapcsolásig jól működik. Ezért látom újraindulás után mindig a február 13.-i állapotot.
Kezd kicsit sok lenni a szerviz, nem lesz ennek jó vége.... -
mykos
aktív tag
Hátha valaki látott már ilyet:
1. A telefon minden induláskor visszaáll egy február 13. mentésre.
2. Firmware upgrade sikeresen lefutott kies alól, 3x..indulás után maradt a 2.3.4 feb. 13.-i állapot.
3. Gyári állapot visszaállítása menüből teljes formázással. Semmi se változott.
4. Recovery menüből wipe minden, maradt minden a régiben.
5. kódos hard reset, majd bejött a recovery menü ott is full wipe, természetesen semmi se változott.
6. Szerviz?Amúgy nincsen baja, működik, appok frissülnek, csak újra ne indítsam mert akkor egy teljes elmentett képet hoz vissza (SD nélkül is).
Sose volt rootolva, gyári eredeti Magyar samutól származó.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest