Hirdetés
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
Szerintem ezt nekem szántad...
Igen, először egy 15W-os gyárival, most meg rendeltem egy gyári 65W-osat, ezzel töltöttem: SAMSUNG EP-T6530N
Ezzel sem megy a Qi gyors töltés. Már csak arra tudok gondolni, hogy a Xiaomi pad nem jó vagy nem kompatibilis, mittudomén...
A telefon tok sem zavaró tényező, anélkül is próbáltam, ugyanúgy fennáll a hiba, rohadt lassú a töltés.
-
malor
aktív tag
Azt tudom. De nem használtam. Nem az volt a fura, hogy a frissítés közben belassul a töltés, hanem az, hogy utána is lassú maradt. Semmit nem csináltam vele, csak néztem, AOD volt aktív. Viszont a frissítés után nagyon lassan töltött csak. A töltés rutin pl. kikapcsolja az AOD-t. Ki is kapcsolta végül. Ehhez viszont a frissítés után újra kellett kezdenem a töltést (kábel ki-be) és várnom kellett kb. 10 percet.
Normál esetben a rutin azonnal elindul töltéskor. Most nem ez történt.
-
Inkább az zavar, hogy elég hektikus sokszor a Samsung.
Csak egy példa és jobban megérted miről hadoválok itt.Pl S22U indulása, katasztrófális volt( mondjuk ott nem csak az indulás, mert 1 év kellett nekik, hogy "rendben" legyen a telefon.)
S23U startja viszonylag tök sima volt, nem voltak azért nagy globális hibák. Valahogy sikerült nekik összerakni hardveresen és szoftveresen is.
S24U start. Vannak szerencsés emberek akinek hibátlan a készülék, szerencsére nagy számban, de van aki vért izzad most vele, mert nem az elvárt szintet hozza( melegedés, festék hiba, kijelző stb, stb...)Kamera zörgés...igen, igazad van. Pont ezért kérem nagyon sokszor, hogy olvassanak vissza az emberek, mert nagyon sok téma ki lett már tárgyalva. (tokok, fóliák, kamera védők stb..)
-
MunezXBK
nagyúr
-
Gondolkoztam rajta, de mivel ez részletesebben állítható nem tudtam mennyi legyen az annyi és amúgy is sokan ajánlották az appot kinti oldalakon szóval nálam marad. Mindenesetre egy képet be tehetsz róla szerintem a többieknek, hogyha arról akarják.
Persze ez a telefon hangszórói! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Újszerű Honor 200 5G 8/256GB fekete dobozában gyári adatkábellel eladó
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Galaxy S25 Ultra ÚJ BONTATLAN Gray, 12GB/256GB, EURONICS VÁSÁRLÁS, 2028.03.31-ig gyártói jótállással
- Újszerű Apple iPhone 13 128GB fehér dobozával 2db kábellel 86%-os akkuval eladó
- Samsung S22 128gb kártyafüggetlen nagyon korrekt állapotban!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest