- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Képzeld letöltöttem a SAMPO monitorok inf fájlját. Láss csodát, jó lett. Alphascan 811-nek ismeri fel. Az jó mert a hátuljára volt egy olyan irva, hogy c811. Ugyhogy most örülök neki és kész. Még a Hzek is jól lettek beállítva.
Szóval kösz. -
McJames
senior tag
Ezért mertem írni, hogy ezt kereshettétek.
Amúgy a cég honlapján valóban nincs az adott termékről semmi, meg máshol sem.
Három linket találtam még, ahol ez elsőn azt hiszem egy dán valaki keres drivert az adott monitorhoz, a másik kettő talán holland (angolul) és leírják, hogy ilyen monitoruk van (S.A.M GmgH, M1995-1). A tárolt változatot kell megnézni, mert azóta már váltottak - 1998-ban volt nekik. A GmbH-ból meg van több ezer...
Javaslom írj a Samponak egy mélt, aztán vagy akarnak/tudnak segíteni vagy nem. -
HEBI
senior tag
Egyébként Te érted miről irnak ott azon a cimen amit megadtál?
-
HEBI
senior tag
Érdekes, mert a sampo honlapján nem találtam róla semmit. Ezért nem hiszem, hogy ez sampo.
De azért kösz a tippet. -
McJames
senior tag
Ha minden igaz, ezt kerestétek:
SAMPO Technology Corporation
24, Ting-Hu Road, Ta-Kang Tsun, Kuei-Shan Hsiang
Tao-Yuan Hsien, 333 Taiwan, R.O.C.
Forrás:[L]http://www.actebis.cz/m-cz.htm[/L] -
HEBI
senior tag
Szerintetek hol lehetne utánna nyomozni ennek? Webcimek érdekelnének. Amiket probáltam és nem jött be:
google
yahoo
driverzone
driverguide
origo
altavista
): -
HEBI
senior tag
Nem hiszem, hogy samptron...
A gyártó S.A.M. GmbH Germany. Ennyit lehet tudni,se driver se semmi. Nem mintha nagyon hiányozna, csak jó lenne ha nem ''alapértelmezett monitor''om lenne. :) -
karib
addikt
Valszeg egy Samtron cucc, nem? Az a Samsung low-end márkája. Nevéből következtetve valszeg egy 95 kHz-es 19-es monitor. Gagyi nem lehet, ha Samtron, de max középkategóriás.
-
HEBI
senior tag
Senki többet... ):
-
HEBI
senior tag
Hallott már valaki valamit erről a monitorrol vagy erről a márkáról? Ha igen kérem ossza meg velem! Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elden Ring
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Filmvilág
- Suzuki topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest