- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Nagyon csinos.
Főleg hogy utána aztán nem tud jó helyre lépni a lóval, mert bárhova lép (e1 talán még a legjobb) jön a Vh4, és ezt a pozíciós előnyt igen nehéz már elveszíteni.
Mod: Vagy hagyni kell a huszárt ott pusztulni, és akkor g3-al lehet valamit javítani a helyzeten, bár nem sokat.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Még az f6 talán nem olyan vészes, bár nem tűnik túl jó lépésnek, de pl. Hxe5 után jöhet akár egy Ve7 is, de mindenesetre én nem is igen szeretem az elején kihozni az f gyalogot, mert nagyon meg tudja gyengíteni a királyoldali pozíciót.
mod.: Jók ezek a trükkök, és még azért vannak akik beveszik.Mondjuk direkt nem szoktam rájátszani, de előfordul hogy az ellenfél kényszerít rá!
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Ezzel egyetértek. Én sem találtam semmi ilyesmit. Valahogy a pontkülönbségtől is függ, hogy egyáltalán elfogadja-e a remit. Pl. nekem 2000 pontom van kb. a gépnek meg volt 2100, de esély sem volt remire. Jó lenne ha ezt kijavítanák, szerintem egy egyszerű patch-el orvosolható lenne a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged