- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
concret_hp #545 üzenetére
Most nem akarok okoskodni de a Fritz 5.32 ota meg volt az osszes komolyabb sakkprogarmom Deep Juniortol kezdve a Fitz 9 ,Chessmaster 3000 - X ig!
Hogy ne mondjam a frankot es miert nem ???
Ha jobban tudod akkor mond TE!Lehet hogy tobbet probalkoztam vele mint Te ezert is irok rola! Hidd el nem azert irok a forumra mert okoskodo vagyok hanem azert mert tudok(valamennyire sakkozni) es tobbet sakkoztam a sakkprogikkal min TE valaha is fogsz!
Az hogy nekem mennyi volt a leghosszabb partim arrol ne itelj meg mert siman jatszanek hosszabbat is csak nem erdeke most lehet hogy jatszanek 2x2 orat es lehet hogy nyernek vagy vesztenek kevesebb ido alatt isl!Amint leirtam snellezni szeretek es erdekelnek a sakkprogik is !!Ha nem tetszenek azok a dolgok amit irtam,gyerunk cafold meg es mond meg te a frankot!En elfogadom azt amit mas jobban tud TE miert nem teszed ugyan ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged