Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Télbúcsúztató hardvermix
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Aktív témák
-
Egy haverom olaszországban nyaralt pár éve. Meg akarták nézni a delfináriumot. A prospektuson úgy volt írva olaszul, hogy ''definario''. Megkérdez egy helyi embert, hogy merre van a delfinárió. A faszi néz rá bután. Elmondja neki még háromszor. Nem érti. Majd megmutatja neki a prospektust. Erre a faszi:''ó, delfinnárió'', és megmutatja merre kell menni. Az összes különbség annyi volt, hogy a haver nem nyomta meg eléggé az ''n''-t a szó közepén.
Kb. olyan lehetett a szitu, mint a Picasso kalandjaiban az aqua :D -
Pötyi
őstag
Teljesen igazad van! Bementem egy nagykerbe, akartam venni 10/100-as hálózati kártyát, mondom a pult mögött terpeszkedő szőke lánynak, hogy kérek 3 db 3c905b-tx jelű ''háromkom'' hálózati kártyát.
Erre ugyanazzal a nézéssel nézett rám, amivel valószínüleg rád is a Megdumálszban az eladócsaj, és visszakérdezett, hogy MIT??
Mondom neki mégegyszer: Háromkom!
Aztán az atléta trikóra mutattam magamon: Trikóm!
Ekkor eszmélt fel: Jaaa, hogy te a Szhrikomra gondolsz...
Hát bake, nekem is van egy középfokú szakmai nyelvvizsgám angolból, de ez kissé sokkolt... :D -
PrinczA
őstag
Ha fiatalok, eletemben ugy 2 hete ettem eloszor egy ehez hasonlo gyorskajardaban (pedig ott volt melett egy etterem, de akivel voltam az ''ragatott'' be) hat mit mondjak ... (inkabb semmit :O ) .
Szvsz a legjobb hamburger a Hatar uti 66os busz megalloja mellett van, sajtos, szalonnas, hagymas, salatas, mindenfeles, a Mc'...-ek, ..King-ek, ... elmehetnenek tanulni !!! -
Antonio
senior tag
Én hirtelen azt hittem hülyeséget mondtam/hadartam/halkan mondtam/ motyogtam ... de nem :C :C
-
Antonio
senior tag
Ma reggel történt:
Mivel elaludtam reggel :) / :(
Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest