Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Egy haverom olaszországban nyaralt pár éve. Meg akarták nézni a delfináriumot. A prospektuson úgy volt írva olaszul, hogy ''definario''. Megkérdez egy helyi embert, hogy merre van a delfinárió. A faszi néz rá bután. Elmondja neki még háromszor. Nem érti. Majd megmutatja neki a prospektust. Erre a faszi:''ó, delfinnárió'', és megmutatja merre kell menni. Az összes különbség annyi volt, hogy a haver nem nyomta meg eléggé az ''n''-t a szó közepén.
Kb. olyan lehetett a szitu, mint a Picasso kalandjaiban az aqua :D -
Teljesen igazad van! Bementem egy nagykerbe, akartam venni 10/100-as hálózati kártyát, mondom a pult mögött terpeszkedő szőke lánynak, hogy kérek 3 db 3c905b-tx jelű ''háromkom'' hálózati kártyát.
Erre ugyanazzal a nézéssel nézett rám, amivel valószínüleg rád is a Megdumálszban az eladócsaj, és visszakérdezett, hogy MIT??
Mondom neki mégegyszer: Háromkom!
Aztán az atléta trikóra mutattam magamon: Trikóm!
Ekkor eszmélt fel: Jaaa, hogy te a Szhrikomra gondolsz...
Hát bake, nekem is van egy középfokú szakmai nyelvvizsgám angolból, de ez kissé sokkolt... :D -
PrinczA
őstag
Ha fiatalok, eletemben ugy 2 hete ettem eloszor egy ehez hasonlo gyorskajardaban (pedig ott volt melett egy etterem, de akivel voltam az ''ragatott'' be) hat mit mondjak ... (inkabb semmit :O ) .
Szvsz a legjobb hamburger a Hatar uti 66os busz megalloja mellett van, sajtos, szalonnas, hagymas, salatas, mindenfeles, a Mc'...-ek, ..King-ek, ... elmehetnenek tanulni !!! -
Antonio
senior tag
Én hirtelen azt hittem hülyeséget mondtam/hadartam/halkan mondtam/ motyogtam ... de nem :C :C
-
Antonio
senior tag
Ma reggel történt:
Mivel elaludtam reggel :) / :(
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest