- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz remington2 #5313 üzenetére
a képelmosás effekt alapján akár szám. gépes játék screenshot is lehetne
-
whitezo88
nagyúr
hogy rakom fel az OL-t? azt írja a readme hogy install, dehát sehol nincs install file csak egy könyvtár, akkor azt kell vhova telepíteni?
-
whitezo88
nagyúr
akkor úgy tűnik a letölthető verzióban már bennevan.
más: ég 1.0005ban is van 1-2 zavaró bug.. pl Yantarban megszerzem a ruhát amit a doki kért, de nem updateli a q-t mikor felvettem, nem is tudom leadni csak eladni. meghogy mikor a kerítésen belül bemegyünk, ilyen sepia színezetű lesz a kép (gondolom a psi sugárzás miatt) de kimegyek, akkor nem múlik el... talán majd pályatöltés után.
-
whitezo88
nagyúr
válasz remington2 #5168 üzenetére
ez a blowout micsoda?
-
whitezo88
nagyúr
van lehetőség 5.1es hang beállítására a játékban?
mod: ja semmi, megtaláltam egy első hszban.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz remington2 #5158 üzenetére
felraktam egy régebbi drivert és azzal gond nélkül megy. nincs többé BSOD
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
válasz remington2 #5153 üzenetére
miféle driverekkel?
-
whitezo88
nagyúr
hi, egy kérdés: van mód az autosave kikapcsolására? eddig 2x fagyott ki autosave alatt... (1.0005)
-
whitezo88
nagyúr
válasz manutdzoli #1488 üzenetére
csak pénzt kapsz ésrte semmi mást, majd összefutsz eggyel, ne keresgéld
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
na kipörgettem
viszont pls valaki dobjon nekem egy pü-t hogy végülis ki ez a Strelok emberke mert nekem nem lett világos, pedig mind3 befejezést kipróbáltam.
-
whitezo88
nagyúr
viszont most elakadtam. a Barkeeper vagy hogy hívják elküld Dark Valleybe hogy szerezzek meg a labból egy doksit. lemegyek, meg is szerzem csakhogy a páncélajtó, amin bejöttem nem nyílik, azt írja valaki zárva tartja.. a szobában tűzgolyók repkednek, fel lehet jutni egy másik sobába, de ott 2 ajtó van csak amit nem lehet kinyitni, hova tovább?
-
whitezo88
nagyúr
válasz GhostLead #1317 üzenetére
remélem majd sikerül magam átvágnom, már elég jó fegyverarzenálom van
dutys katonáktól elvett távcsöves auto rifle meg gránátok stbés kár h futni kell mindenhova, így kénytelen vagyok max 49.9 kg-n tartani a súlyt, így lesprintel 1 kmt egyhuzamban 50.1en viszont 20 méter után elfárad
-
whitezo88
nagyúr
tegnap elkezdtem játszani, és marhára be is jön, de ha már idetévedtem felteszek 1-2 kérdést:
csak gyalogszerrel lehet közlekedni? mert iszonytató távokat kéne néha megtenni opcinális küldikért.
valamint van az a rész mikor a Military Warehouses-nél (asszem ez a placc neve) Duty-s emberkék megkérnek hogyha csatlakozni akarok öljek meg egy snipert a szomszédos erődben, bementem, megöltem de közben valahogy "beagrozták" a kinti Dutysokat és lemészárolták őket csak úgy (vicces volt viszont hogy sokszor a falon át akarták egymást lőni )
szóval azóta továbbmentem, kaptam is a Freedomtól küldiket de ez normális volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Társasjáték topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest