-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Mosquitoo #4742 üzenetére
Persze az a fickó a mocsárban a dokumentumok kapcsán ad infót ami elvileg segít bejutni mikor odaküld Sidorovich. Csak épp mivel Strelok búvóhelye felől jön mindenki ide ritkán vetődik el az ember. Illetve későn.
(#4743) remington2: No majd legalul lesz az immortal törpe
Az jól bírja a skulót!
-
remington2
senior tag
válasz
Mosquitoo #4742 üzenetére
Nem tudok oroszul, de az "igyi szoda" jelenti azt - azt hiszem - hogy gyere, vagy gyere ide. Amikor megsebesül egy "bajtárs", akkor azt nyögi, hogy "muzsik, szoda". Muzsiknak főnévként anno a cári időkben hívták a parasztokat, hogy ezt ma használják-e arrafelé akár eredeti jelentésétől megfosztva, nem tudom (szerintem igen, aligha szerepelne akkor).
Szerintem a zombik is valami hasonlót nyögnek, a mazsi amiről beszéltek az a muzsik lehet. Bár hogy utána mit mond, azt már nem tudom. Valami tudatalatti motyogás lehet, "gyere ide", vagy valami hasonló tartalommal, hiszen az intelligenciájuk nagyon alacsony (az agyműködésüknek szűk korlátai vannak). A fenti alapján muszik=paraszt viszont nem valószínű, mert ilyen megszólítással aligha kérne segítséget egy sebesült katona.A laborban (X18) találkoztam végre a törpékkel. Úgy néznek ki, mintha Jabba a Star Warsból magára rántotta volna az asztalterítőt
. Ezt a Burert, a főtörpöt kinyírtam, ő lenne a "főellenség" itt a röpködő, poltergeisthez hasonló energiakisülés helyett? Nem volt nála semmi extra, elég csicska ellenfél
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest