Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz Brent #3374 üzenetére

***OL 2.0-hoz*** :)

Namost én is eljutottam már az X-18-ig. Addig nekem sem volt gondom vele csak most, amit írtam. De a távcsöves fegyverek használhatatlansága az nagyon idegesít továbbra is! Mert azzal nincs is baj, hogyha mozog egy kicsit ( hisz a való életbeni is, kiv. ha ki van támasztva.... bár a STALKER-ben azt se lehet :((( ), de az már röhely, hogy most meg annyira mozog, hogy egyszerűen használhatatlan, alig tudok célozni vele. :W Mintha részegen akarna célozni egy földrengés közepén... :DDD Ráadásul a gránátvetővel felszerelt gépfegyverek célzása is más lett gránát üzemmódban. Oldalról mutatja a fegyvert, eddig meg egyenesen tartotta célzáskor és könnyű volt vele célozni. De most az sz@r lett, találgatnom kell, hogy vajon hova fog lőni a fegyver. Szal szerintem ezt a részét nagyon elrontották a gaménak.

Ja és én az 1.00-5-ös patcht használom, mert az írta az OL 2.0, hogy neki az kell, az 1.006-nincs tesztelve ( vagy vmi ilyesmi..), ezért én nem is kísérletezek a 6-ossal...
    Egyenlőre még bírom, aztán ha felidegesít, akkor DELETE, aztán vissza az OL 1.33. Az jó volt nem voltak ilyen gondjaim vele... :U

Új hozzászólás Aktív témák