-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
***OL 2.0-hoz***
Namost én is eljutottam már az X-18-ig. Addig nekem sem volt gondom vele csak most, amit írtam. De a távcsöves fegyverek használhatatlansága az nagyon idegesít továbbra is! Mert azzal nincs is baj, hogyha mozog egy kicsit ( hisz a való életbeni is, kiv. ha ki van támasztva.... bár a STALKER-ben azt se lehet
), de az már röhely, hogy most meg annyira mozog, hogy egyszerűen használhatatlan, alig tudok célozni vele.
Mintha részegen akarna célozni egy földrengés közepén...
Ráadásul a gránátvetővel felszerelt gépfegyverek célzása is más lett gránát üzemmódban. Oldalról mutatja a fegyvert, eddig meg egyenesen tartotta célzáskor és könnyű volt vele célozni. De most az sz@r lett, találgatnom kell, hogy vajon hova fog lőni a fegyver. Szal szerintem ezt a részét nagyon elrontották a gaménak.
Ja és én az 1.00-5-ös patcht használom, mert az írta az OL 2.0, hogy neki az kell, az 1.006-nincs tesztelve ( vagy vmi ilyesmi..), ezért én nem is kísérletezek a 6-ossal...
Egyenlőre még bírom, aztán ha felidegesít, akkor DELETE, aztán vissza az OL 1.33. Az jó volt nem voltak ilyen gondjaim vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest