Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz Bencom ™ #3364 üzenetére

hmm... lassan haladok az x18-cal (félős vagyok na... :DDD) de a monolit ruha nem is olyan rossz dolog, sem a leszerelhető gránátvetős AK, amiről a gránátvetőt gyorsan át is cseréltem a gyorstüzelő speckó távcsöves AK-mra :DDD
    aztán eldobtam az RPG-t, amit az a szemét egyből hozzám is vágott :U

A két snork kicsit rám ijesztett, mert a burn-anomalykat térképeztem fel csavarokkal éppen, amikor átrohantak rajtük, és nagy lánggal égve rám ugrottak :DDD

Most járok a legalsó szinten, de amint kimegyek a lépcsőházból, kb 5-6 tárgyat emel fel egyszerre, és dobálja nekem, úgyhogy eddig még csak addig jutottam hogy gyorsan körbenéztem és láttam hogy van ott egy artifact de nem volt időm felszedni, mert jött két hordó, aztán kiszaladtam, mentettem egyet, és majd innen folytatom :DDD

Amúgy tudom hogy nem sebez sokat, de tönkre vágná az új monolith ruhámat, amit nagyon nem akarok....

Am én is hülye vagyok, a stalker ruhámat eldobtam egy wind of freedom-ért, ami sugárzás meg hasonló vicces dolgok ellen egyáltalán nem véd, csak golyók ellen, és csak azután indultam le az x18-ba ami tele van sugárzással.... :U De a monolith ruha most úgy tűnik megoldotta a dolgot. :)

u.i.: egyébként a snork az a stalkerekből lett. Akkor miért nem valami emberi ordítást raktak be nekik, ahelyett hogy valami kutyamorgáshoz hasonló hangjuk van? :F

Új hozzászólás Aktív témák