Hirdetés
- Mini-ITX
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Bencom ™
üzenetére
hmm... lassan haladok az x18-cal (félős vagyok na...
) de a monolit ruha nem is olyan rossz dolog, sem a leszerelhető gránátvetős AK, amiről a gránátvetőt gyorsan át is cseréltem a gyorstüzelő speckó távcsöves AK-mra 
aztán eldobtam az RPG-t, amit az a szemét egyből hozzám is vágott
A két snork kicsit rám ijesztett, mert a burn-anomalykat térképeztem fel csavarokkal éppen, amikor átrohantak rajtük, és nagy lánggal égve rám ugrottak

Most járok a legalsó szinten, de amint kimegyek a lépcsőházból, kb 5-6 tárgyat emel fel egyszerre, és dobálja nekem, úgyhogy eddig még csak addig jutottam hogy gyorsan körbenéztem és láttam hogy van ott egy artifact de nem volt időm felszedni, mert jött két hordó, aztán kiszaladtam, mentettem egyet, és majd innen folytatom

Amúgy tudom hogy nem sebez sokat, de tönkre vágná az új monolith ruhámat, amit nagyon nem akarok....
Am én is hülye vagyok, a stalker ruhámat eldobtam egy wind of freedom-ért, ami sugárzás meg hasonló vicces dolgok ellen egyáltalán nem véd, csak golyók ellen, és csak azután indultam le az x18-ba ami tele van sugárzással....
De a monolith ruha most úgy tűnik megoldotta a dolgot. 
u.i.: egyébként a snork az a stalkerekből lett. Akkor miért nem valami emberi ordítást raktak be nekik, ahelyett hogy valami kutyamorgáshoz hasonló hangjuk van?

Új hozzászólás Aktív témák
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Valami baja van a tápomnak
- OTP Bank topic
- Mini PC
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Kamionos váltógomb és Button box
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de a monolit ruha nem is olyan rossz dolog, sem a leszerelhető gránátvetős AK, amiről a gránátvetőt gyorsan át is cseréltem a gyorstüzelő speckó távcsöves AK-mra 

shield