Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
A legközelebbi hely, ahol meg fogsz akadni az minden bizonnyal az ajtó után lesz, mert ha már azt a termet olyan nehéz volt megtalálnod, akkor sztem arra sem fogsz egy könnyen rájönni, hogy miután az a valami bezár egy tüzes szobába, akkor azokat a repülő gömböcskéket kell szétlövellned miután felvetted a dokumentumokat...
Mondjuk itt nekem is beletellt vagy 10 percbe ezt kiokumlálnom, mert a fene se gondolta volna, hogy szét lehet lőni a tűzgömböcskéket, de aztán szezám tárulj van... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC Game Pass
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk itt nekem is beletellt vagy 10 percbe ezt kiokumlálnom, mert a fene se gondolta volna, hogy szét lehet lőni a tűzgömböcskéket, de aztán szezám tárulj van... 
shield