Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
jah már tegnap este megértettem csak már nem volt kedvem megcsinálni, de most befejeztem a küldit. hehe már a Marked One első a ranglistán
Vintar? az a VSS Vintorez? én annak a módosított változatát az AS Val-t használom PSO 1 távcsővel nekem jobban bejön mint az eredeti. lehet hogy kevesebbet sebez egy golyóval de gyorsabban lő és sokkal pontosabb. első slotban egy HK USP Compatct pityu van, csak végesetre. nekem más fegyver nem kell, hullanak exoskeletonos csókák is mint a legyek. X16 elég könnyű rész, nem sikerült megfingatniuk
a végén a psycsávó is elég nyomorék, azzal a taktikával simán ölhető hogy beállsz az ajtóba, kihajolsz megszórod ólommal, vissza, stb. így nem tud semmit se csinálni. SEVA Suit nagyon bejön, próbáltam exoskeletont is de nem tetszett
artifactok az övön: Battery, Pellicle, Soul, Crystal, Goldfish, Mama's Beads - 5000RU, Stone Flower, Flash, Gravi - 2500RU, Wrenched - 1000RU. a játék eddig összességében nagyon tetszik!
Medvelászló: eddig is holdfényben vadásztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Update 09.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest