Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AthlonXP
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert láttam valami új küldetéseket a mod leírásában, persze ez nem jelenti azt, hogy új pálya is van. De mondom hátha.
Az viszont jó, hogy lehet benn járműveket is használni, csak jussak el addig. Az alap játék nekem elég nehéznek tűnt, pedig a legkönnyebb fokozaton játszottam vele. Mondjuk a fele-háromnegyedétől már rájöttem pár dologra. Pl egy csomó dolgot feleslegesen cipeltem (pl. kaja, vodka, egyéb sz@rságok), emiatt viszont kevesebb artifactot és lőszert, fegyvert tudtam magammal vinni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az viszont jó, hogy lehet benn járműveket is használni, csak jussak el addig. Az alap játék nekem elég nehéznek tűnt, pedig a legkönnyebb fokozaton játszottam vele. Mondjuk a fele-háromnegyedétől már rájöttem pár dologra. Pl egy csomó dolgot feleslegesen cipeltem (pl. kaja, vodka, egyéb sz@rságok), emiatt viszont kevesebb artifactot és lőszert, fegyvert tudtam magammal vinni. 
shield