Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2
üzenetére
Ha adnál egy linket, hogy honnét szedted le az OLR 2.5-öt, akkor azt is betenném az Összefoglalóba. Lehet hogy akad másik verzió is, ami akkor gubancot okozhat.
Most találkoztam egy tömörített moddal, amik mégis csak eltértek egymástól méretben.
Ebben az esetben bármi előfordulhat.
Előre is köszönöm. -
speki1982
tag
válasz
Laris2
üzenetére
Érthető, a Zóna élvezetét elveszi a fordítás munkája... az üres lapot én is megtaláltam, valszeg tényleg a játék hibája lehet. Köszi, az OGSE-t ezzel kijátszottam, most az OLR 2.5 megy, érdekes benne a pénz, jóval kisebb összegekkel lehet kereskedni adni-venni, a távcső, a gránátvető az orosz fegyverekre éppúgy applikálható, mint a NATO-puskákra, kicsit meg van csavarva az alapsztori, de nem nagyon, a hangulat viszont nagyon adja, jók az effektek és jól megcsinálták a pályákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield