Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut
üzenetére
Ezek a DMX meg Stalkersoup modok időtlen idők óta készülnek már, és szerintem sose lesznek kész (meg játszhatóak se). Nekem úgy rémlik, hogy 2-3 évvel az alapjáték megjelenése után mintha már találkoztam volna a "levessel", aztán pár évente mindig próbálkozom az aktuális verziókkal, ám mindig szopás a vége. Egy időben fórumokat is olvasgattam a modról, ott írták többen, hogy a srác, aki csinálja, csak egymás mellé hegeszt pályákat, feladatokat, az optimalizálással, játszhatósággal nem foglalkozik.
Ha még mindig akkora bughegy, mint volt, akkor nem fárasztom magam vele, nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield