Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79
üzenetére
Nem adok el én semmit szinte. Vagy 5 ládába pakoltam már szanaszét, csak az a baj, hogy ha kell valami, az mindig az ellenkező irányban van elrejtve. Murphy törvénye, ugye
. Na, de megvan a 10 tojás, egész este azokat kerestem az erdőben, aztán kiderült, hogy hiába. Itt az van, hogy a séf gagyog a gránátvetőről egy csomót, amit Voroninnak kell megszerezni a Raktáraknál, csakhogy nem érteni a szövegéből semmit, annyira részeg. Viszont azt akarja mondani, hogy ha megszerzed a 10 tojást, akkor ő ad egy gránátvetőt, ellenben az alapjátékkal, ahol itt elárulja a gránátvető rejtekhelyét a faluban. A faluban nem találtam persze a fegyvert, ezért suttyomban, hogy ne vegyenek észre, kinyírtam a fegyverraktár előtt az őrt és elloptam onnan. Most pedig rájövök, hogy voltaképpen kaphattam volna egyet a tojásokért békésebb úton is.
ATP-n még nem voltam. Lényegében az alappályákon kívül csak az erdőben és a mocsárban jártam. Viszont fel kell mennem egész az erőműig, hogy elhozzam Saharovnak a ládát a katonatiszttől, amiért ígért néhány fontos átkelőhelyet pld az ATP-hez. Hogy eljussak oda ugye kell követni az alapjátékot. Ha ez megvan, akkor jöhet a többi. Csakhogy megint vissza vagyok küldve a Raktáraktól Sidohoz lőszerért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Na, de megvan a 10 tojás, egész este azokat kerestem az erdőben, aztán kiderült, hogy hiába. Itt az van, hogy a séf gagyog a gránátvetőről egy csomót, amit Voroninnak kell megszerezni a Raktáraknál, csakhogy nem érteni a szövegéből semmit, annyira részeg. Viszont azt akarja mondani, hogy ha megszerzed a 10 tojást, akkor ő ad egy gránátvetőt, ellenben az alapjátékkal, ahol itt elárulja a gránátvető rejtekhelyét a faluban. A faluban nem találtam persze a fegyvert, ezért suttyomban, hogy ne vegyenek észre, kinyírtam a fegyverraktár előtt az őrt és elloptam onnan. Most pedig rájövök, hogy voltaképpen kaphattam volna egyet a tojásokért békésebb úton is.
shield