Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
Most nézem, pár apró mod van telepítve. Sajnos már nem emlékszem melyikek vannak alapból a Launcherben.
- egérmutató a Ficsoporttól
- autumn texture pack v1.00
- closed optical sight v1.00
- extended pickup radius v1.00
- extended weather v0.18
- old low-poly Sidirivich model from SoC v1.00
- prm weapon pack v2.09
- russian voice acting v1.00
- magyar honosítás v1.00
- vehicles 10x v1.10
- water-fix for AMD radeon gpus v1.00Launcher opcióiban van négy funkció:
Launch options, Mods, Game, Graphich
A Game funkciónál nekem nem jelenik meg semmi, csak nagy fehérség van.
Most kicsit visszahúztam a fű sűrűséget és pár másik értéket, hátha hat rá.
-
shield
őstag
válasz
nem_tom
üzenetére
A kidobás nincs helyhez kötve. Csak magyarítást raktam rá. A grafikát nem szoktam fullra húzni, de nem is kísérleteztem vele, ennyit tudnia kell a konfignak és a játéknak is.
Lehet driver gondja, de a többi Stalker és más játékok mennek.Pet84 nem SSD-ről használtam, épp most szedtem ki az SSD-t a gépből, teljesen feleslegesnek találtam, az újabb játékok is simán mennek HDD-ről.
Az SSAO és társai tulajdonságait már ismerem más modok által, így hanyagolni szoktam.
Őszintén szólva a Minimum beállítás meg sem fordult a fejemben. Miért lenne fontos?
Ha egy jó közepes beállítással nem fut, akkor annyi...
Ha kedvem lesz újra hozzá, akkor játszom a régi sima verzióval, az legalább ment. Az még mindig fent van a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Assassin's Creed: Valhalla
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest