Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• megtorlo222

csendes tag

válasz PeL #3240 üzenetére

Üdvözletem stalkerek!

Végre be tudtam ide lépni, már napok óta olvasom a fórumot, hogy ki hogyan fejlődik és naon soakt segített mindenki:)))))))Remélem majd énis tok segíteni.

Mióta megvan a lost alpha csak ezt nyomom:) Meg a kommentek alapján a segítségekkel:)

Pár kérdésem volna:

Most ott járok, hogy eljutottam chernobilba és a bárosnál igen ju cuccok vannak csak elég drágák. Mivel az előző bárban mindenki..... és volt ott egy csávó aki adott volna küldit még nekem de msot senki sincs ott csak az a bizonyos 3 ember így az a küldim is gajra ment?

Szerintetek az előtt mielőtt chernobilba megyek szerezzek sok lóvét? Mért 200000 kerül az exoxeleton és majd emgvesztem mikor csak 100000-em volt:(

Tudtok jo helyet vagy valami küldit ami sok lóvét ad?

A dokinál azt az artifaktcraftolót megéri megvenni, mire jo?

És a legfontosabb kérdésem amit sehol se találtam: A Skilt hogy lehet előjeleníteni, egyszerűen nekem még nem is aktiválódott.

SPOILER!

Hali, akin nem tudja hogy a kihalt bárral mit kell csinálni:
    A javítós csávó adja a küldit hogy szerezz RPG-ét és ki kell szedned vele a 2 helikoppert.
    Az RPG hez fel kell menned a víztoronyra és ott a tetőn az egyuk hullában lesz a rpg.

Egy jo tanács, mert én is megszavtam: A dokiknak ne add le a követ ami után ez a küldi lesz mer ez után az emebrkék átköltöznek chernobilba:)))) és ott a legklasszabb cuccokat fogja adni a báros persze nálam 160-200000 rugoba kerul minden fasza ruha:))) Tehát mielőtt ezt megcsinálod sok lóvéd legyen:)

• Habugi

addikt

Ha nem dob fel semmi egyéb témát csak a "szokásosakat" akkor nálad is előjött az a bug.

Arra kérne fel, hogy leszedd a helikoptereket, kapsz raksivetőt/ammót!
    Amennyiben nincs ilyen opció kéne egy olyan mentési pont amit még azelőtt csináltál h átmentél ezen apropóból a Bar területére és oda visszatölteni/újra átmenni, nálam orvosolta.
    (+ hasonló bugok mindegyikét is)

Ismét felhívnám a figyelmet hogy mapváltás előtt egy rendes (nem quick) mentést mindig érdemes tolni az ilyen dolgok miatt.

• borovi

aktív tag

Le kell szedni a 2 helikoptert. Ha rakétavetővel nem megy, géppuskával is lehet, csak úgy macerásabb.

Új hozzászólás Aktív témák