Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Kezifegyverre gondoltam, rohamkarabelyra leginkabb...nekem G-37 van, es lehet fejleszteni...igaz csak 3 kockat osszesen...
Amugy gondolom a Gauss a legutosebb, mar ha benne van a jatekban egyaltalan...Telda igen, amit Strelok keglijeben kaptal, azt nem engedi, most probaltam ki Petrenkonal...Viszont alapbol benne van az ejjellato...De az is lehet hogy a tobbi stalker ruhaban is ?! Vagy azokban csak akkor lesz ha a szerelovel felfejleszteted ? Azt elfelejtettem kiprobalni...Nos, az uj stalker ruci 40 ezer, maradok inkabb Strelok cuccanal...Amugy sincs sok haszna erosen egyik cuccnak sem, az anomaliakat el lehet kerulni, ha meg egy sorozatot beled lonek, tokmindegy mi van rajtad...
Vigyazz, mert van mar olyan fegyver, ami eleve egyedi, pl Sniper Obokan, vagy Storming Obokan, azokat valoban nem lehet fejleszteni, mert mar alapbol fejlettek.Egy sima mezei Obokannal kiserletezz...Majd en is kiprobalom, ha arrafele jarok ahol elszortam parat.
Nekem van egy Storming Obokan, tavcsovet tettem ra, es van rajta granatveto is, ez az 5,45-os loszerhez, a G-37 meg az 5,56-os loszerhez.Kivancsi vagyok, hogy meg milyen fegyverek vannak benne, lesz-e pl valami 7,62-es AK valtozat stb.Balathruin elmesz a Sotetvolgyes palya eszakkeleti reszeben, lesz 2 olyan sistergo, repkedo elekromos leny, ott lesz egy bejarat egy helyre, lesz 3 halott bandita, az egyiknel van ruci.Kulonben az osszekoto is emliti - vagy vegyel, vagy szerezz, mert a legutobbi robbanasnal sok bandita meghalt, csak eppen azt nem mondja hogy hol haltak meg.Nos hat majd meglatod hogy hol, ha elmesz oda ahova mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi