- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Misi 007 #4671 üzenetére
Nem tudom, hogy van e egyáltalán patch-elve mivel a bátyám gépén játszogatok vele. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos verzió.
(#4672) genndy: Én kinyírtam azt a csürhét, de még nem lettek az ellenségeim... csak afelé hajlok egyenlőre. Pedig két ilyen fosztogató bandát is felszámoltam mert útban voltak. (ugyebár hiába adtam meg magam)
-
-
Shajt
csendes tag
válasz
Misi 007 #4324 üzenetére
Igen igen ezaz!
ugyanez! jöttek jöttek se lőszerem se életcsomag... elborult az agyam és bementem a bázisra és megöltem mindenkit...
aztán ujratermelődtek de ez már másik sztori...xD elkezdtem a főszálat mondván hogy majd egyszer csak megjön az utánpótlás.Valójában az "svd" puska miatt meg az exceleton páncél miatt vagyok szabadságis.
-
rétisün
veterán
válasz
Misi 007 #4318 üzenetére
passz, én nem álltam be sehová
viszont lehet, hogy nem is kell különösebben csinálni semmit. az első részben többször előfordult, ahogy átértem valamelyik területre, jött a feladat, védd ezt, biztosítsd azt. az elején még odarohantam, lövöldöztem, aztán már nem foglalkoztam ilyenekkel. ennek ellenére a játék valamiért teljesítettnek vette a feladatot, és kaptam a "vedd fel a jutalmadat" üzeneteket.
-
rétisün
veterán
válasz
Misi 007 #4296 üzenetére
igen, a vége, vagy inkább csak az utolsó pálya elég durva, pedig én csak stalker fokozaton játszottam.....a legfurább az volt, amikor már a földön lőttem strelokot, egy monolitos se foglalkozott velem, pedig voltak még jó páran. addig meg olyan távolságokról is meglőttek, amihez nekem távcsöves kellett.
-
balintka
addikt
válasz
Misi 007 #4296 üzenetére
Én is végigvittem, érdekes a vége, a videó. Gondolom, mert a Shadow of Chernobil előzménye. Ez most h vág össze akkor? A Heg, aki a játékos túléli a kisugárzást? Most ő az akit a SoC elején teherautóra raknak és leesik róla?
Én már régóta trainerrel játszom, ezt nem tudnám anélkül végigvinni.
-
rétisün
veterán
-
dodopek
addikt
válasz
Misi 007 #4285 üzenetére
Hát,nekem adott.Belinkelni már nem tudom,hogy pontosan mit mondott,mert ujrakezdtem az ingoványból.Majd meglátjuk, hogy mi lesz,ha ujra odaérek.De nem sietek annyira,mert látom, hogy még mennyi minden van ingoványban,úgyhogy barangolok még egy darabig.
Rétisün! Odaver rendesen az a térkép!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest