Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Alapból rommá frissítettem ezt is, illetve eleve 1.5.04-el települt lemezről, de azért rátettem az 1.5.10-et, nehogy valahol váratlanul véget érjen a játék. A SoC eljátszotta ezt anno, nem volt feltéve kellő mennyiségű patch és nem lehetett igaz módon befejezni, csak a monolitnál megdögleni...
Ha ez ennyi szívatás után még ezt is megteszi, azzal a lendülettel repül is a meghajtóról az biztos
Remélem a CoP nem lesz ilyen szar módon beindítható, bár ha úgy indul mint ez a CS akkor már a technika meg van hozzá... Igaz megvolt a SoC-hoz is mert az is sajátos módon indult el elsőnek, de reméltem hogy évek múlva ez egyszerűsödik... -tévedtem.Mester módban játszani ezt? Elég újonc módban vinni, még a SoC-t is, többet volt nyomva a gyors-töltés, mint a mentés...
-
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest