Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
közben eszembe jutott mit kellett csinálni a bug elkerülése érdekében: először minden mást kellett maxra fejleszteni, és utoljára hagyni a távcsövet, úgy működött rendesen.
Obokannal egy probléma van: sniperkedésre fejlesztve tetűlassúvá válik a lövése, gyakorlatilag emiatt assault/közelharci fegyverként használhatatlan lesz. Assaultként fejlesztve (próbáltam mindkettőt) meg a sebessége lesz remek, csak éppen pontatlan marad. innentől szerintem az AK74SU maradt az optimális 5.45ös fegyver (vagy egy átalakított Groza, bár az emlékeim szerint kevésbé bírta a strapát, mondjuk korántsem volt annyira vészes a dolog mint a CoPben) az olcsósága miatt (távcső hiánya nem zavaró, távolsági harcra amúgy is alkalmatlan), natora GP36 vagy FT2000M (a korai darabokkal nem érdemes fejlesztéssel szórakozni, bár az SIG5 használható, a másik kettő megbízhatatlan), végjátékra meg szerintem Groza távcsővel és hangtompítóval, szigorúan páncéltörő lőszerrel (bár az FT2000M és a G36 is tökéletesek a célra).
CSben szerintem annyit nem kellett sniperkedni (Dragunovot nem is használtam), machine gunnal nem lehetett célozni, pixelvadászatban meg jó voltam mindig is, szóval engem a scopeok hibái se zavartak.
persze ez függ taktikától is, én pl CSben nem használtam Vintart, mert a fix távcsöve miatt (az AS VALnál én jobban szeretem a Grozát mert van gránátvetője) közelharcra totál alkalmatlan volt, amennyit meg kellett sniperkedni oda az obokan/G37/FT2000M/Groza négyes elég volt. a pici tár engem nem zavart, egy ellenfélbe ha 2-3nál több kell a 9.39ből, akkor már nagyon rosszul célzok. Dragunov ugyanez, a végjátékba a szűk utcákban és a kórházban jól kezelhető assault fegyver kellett, nem egy mesterlövész.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő