Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem olyan nagy szám az a 4850, na, de nem a CS miatt fogom lecserélni, sem a CoP miatt, hál'istennek. Egyszer sem szaggatott be egyik sem, mire meg meglesz a jófajta full HD monitor, más kártya fog duruzsolni a gépben.

Itt a lista:
<LI itxtvisited="1">Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance, native DX10.1 implementation for better quality).<LI itxtvisited="1">Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.
<LI itxtvisited="1">Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering for top video boards and high resolutions.
Olvastam valami nedves felületekről is, nem tudom, ez dx9-nél is így van-e, nálam annyit tesz, hogy eső esetén a falakról, hordókról stb. folyik lefelé a víz. Gondolom ez lehet az, de a Timeshift, meg főleg a Bioshock dx9-ben is jobbat tudott ettől.
CS-re visszatérve: a Garbage-ban vagyok, és már a Cordon-nál sem értettem, mi alapján kapom a mellékküldetéseket. Az egy dolog, hogy mikor friendly-vé válik a csapat, megered a nyelvük és adnak 1-2 kivételes küldetést, de miért van az, hogy találomra 20 emberen 50x végigmenve kapok 1-2 hevenyészett küldetést, amit addig nem, amúgy meg a bőszen integető, kiemelt katonák elsőre is azt mondják rájuk bökve, hogy nem tudok segíteni nekik. Közben 3 flash drive-om is van, mégsem kell egyik szerelőnek sem. A játék ilyen nyomi, vagy szar a mod?
Új hozzászólás Aktív témák

- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest