Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Ez hihetetlen! Néhányan sikeresen végigjátszottátok az "anomáliák" ellenére is?
Szerintem ezzel a lendülettel induljatok egy lottózóba, hátha folytatódik a szerencse ott is
Én már nem küzdök vele, inkább várok patchre, meg legközelebb nem localizationnel nyomom, mert az nem játék, hogy azon izgulok, vajon a következő sarkon nem fagy-e, vagy csak red forestben borul. A főküldi is beakad, pedig az élvezet éppen az lenne, hogy a látszat-szabadságban úgy oldod a mellékküldiket, ahogy akarod, járkálsz ide-oda, nem mint egy csövön végigrohansz, és még úgy is bugzik. 26-án jön állítólag az új folt, addig már kibírom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ezzel a lendülettel induljatok egy lottózóba, hátha folytatódik a szerencse ott is
Én már nem küzdök vele, inkább várok patchre, meg legközelebb nem localizationnel nyomom, mert az nem játék, hogy azon izgulok, vajon a következő sarkon nem fagy-e, vagy csak red forestben borul. A főküldi is beakad, pedig az élvezet éppen az lenne, hogy a látszat-szabadságban úgy oldod a mellékküldiket, ahogy akarod, járkálsz ide-oda, nem mint egy csövön végigrohansz, és még úgy is bugzik. 26-án jön állítólag az új folt, addig már kibírom.