Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, van egy új fegyó, egy zöld svájci. Majdne moylan jó, mint amit használok. Ha fejlesztem akkor szerintem lesz is olyan jó. Csak mert erre azt írja hogy kimagasló megbízhatósága van, a másik német fegyverem meg rohadt gyorsan amortizálódik és állandóan besül a végén táranként már kétszer. Ez meg elvileg akkor nem fog. És lehet ráapplikálni utólag távcsövet meg hangtompítót is, de megnézem hogy cső alá szerelhető gránátvetőt tud-e, úgy hogy a pontosság is megmarad.
Viszont nem tudom, hogy az ingoványba amit kapok fegyver az mit fog tudni, mert az lehet jobb lesz. El kéne előbb mennem azért. Csak már rohadtul elegem van ebből a futkározásból, egész nap azt csináltam, úgyhogy későbbre hagyom most a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest