- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
westcoastog #9659 üzenetére
12 ezer helyett 22 ezret vett el toled, es nem 48, hanem 88 ezret kell meg fizess erte
Tehat 110 ezerbe kerul, regebb irtam mar rola...
Szerintem felesleges megvedd, semmi haszna sincs, es meg futni sem tudsz...
Bekapsz vagy 5-10 sorozatot ha telibe talalnak kozelharcban, es mar dobhatod is el, mert annyira csokken az epsege, hogy javittatni sem tudod, de ha tudnad is, gondolom kurva draga lenne...
Ha hiszed, ha nem, en meg abba a 0%-os epsegu zsoldos cuccban maszkalok, amivel a mocsarbol jottem atIgaz, vettem egy taktikai sisakot 9000 ezerert Bagolytol.
Szerintem inkabb ha van 50 ezred, 2 kepzodmenyt fejlessz fel, egyik legyen a facsarek, arra adass +sulyt, a szikrancs nevure pedig "erositest".Egyelore tobbet ersz veluk, mint a szerovopancellal.A szennyviztisztito telepet tobbszor kipucolhatod, van 2 golyoszoros, 2 granatvetos, meg HK karabelyos bandita, kb 20-30 ezer korul kaszalhatsz, ha eladod a cuccaikat.Gyujtsed a penzt, es inkabb tedd be a kopcos faszihoz kamatra, en is azt kellett volna tegyem mar az elejen, de keson kezdtem alkalmazni...beraktam vagy 100 ezret, es 140 ezret vettem ki, amibol szerszamkeszlet rejtekhelyet vettem, 100 ezret meg ujbol visszatettem, es atmentem a kovetkezo palyara...Ha meg igenyelsz valami tanacsot, amit eszreveteleztem a jatekba, irj.Amugy ezek csak otletek, te ugy jatszol ahogy neked jolesik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest