- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
westcoastog #9659 üzenetére
12 ezer helyett 22 ezret vett el toled, es nem 48, hanem 88 ezret kell meg fizess erte
Tehat 110 ezerbe kerul, regebb irtam mar rola...
Szerintem felesleges megvedd, semmi haszna sincs, es meg futni sem tudsz...
Bekapsz vagy 5-10 sorozatot ha telibe talalnak kozelharcban, es mar dobhatod is el, mert annyira csokken az epsege, hogy javittatni sem tudod, de ha tudnad is, gondolom kurva draga lenne...
Ha hiszed, ha nem, en meg abba a 0%-os epsegu zsoldos cuccban maszkalok, amivel a mocsarbol jottem atIgaz, vettem egy taktikai sisakot 9000 ezerert Bagolytol.
Szerintem inkabb ha van 50 ezred, 2 kepzodmenyt fejlessz fel, egyik legyen a facsarek, arra adass +sulyt, a szikrancs nevure pedig "erositest".Egyelore tobbet ersz veluk, mint a szerovopancellal.A szennyviztisztito telepet tobbszor kipucolhatod, van 2 golyoszoros, 2 granatvetos, meg HK karabelyos bandita, kb 20-30 ezer korul kaszalhatsz, ha eladod a cuccaikat.Gyujtsed a penzt, es inkabb tedd be a kopcos faszihoz kamatra, en is azt kellett volna tegyem mar az elejen, de keson kezdtem alkalmazni...beraktam vagy 100 ezret, es 140 ezret vettem ki, amibol szerszamkeszlet rejtekhelyet vettem, 100 ezret meg ujbol visszatettem, es atmentem a kovetkezo palyara...Ha meg igenyelsz valami tanacsot, amit eszreveteleztem a jatekba, irj.Amugy ezek csak otletek, te ugy jatszol ahogy neked jolesik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest