Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Én pont egy küldi közepén voltam, mikor megjelentek. Amikor szakáll stalkereit kellene megölni a hajón. Épp kezdődne a támadás, és mindkét csapat elkezdi aprítani az alphákat
Kiszaladtak a hajóból, legyakták az alphákat vállvetve, aztán mikor meghalt az utolsó is, elkezdték egymást aprítani. Volt mit felszedni a földről
csak azt sajnálom, az alphás vezető exoját nem adta ki a gép, biztos jó ruci lehet. -
dodopek
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
És náluk volt már valami normális fegyó? Komolyan kezdem azt hinni, hogy azért nincs náluk űbermordály, mert "nincsenek bekapcsolva"...
Amúgy én is úgy értettem, hogy vállalom...

Egyébként ha érdekel, elárulhatom( privátban, hogy hol szoktak felbukkanni.90% pontossággal.Amikor meg nem, akkor is onnan indultak, csak elkolbászoltak...
Azért pü, mert nem akarom elrontani a többiek örömét...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kiszaladtak a hajóból, legyakták az alphákat vállvetve, aztán mikor meghalt az utolsó is, elkezdték egymást aprítani. Volt mit felszedni a földről

shield