- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
Köszönöm!
Ezt tettem fel én is, csak az AtmosFear 3 nélkül, de már mindegy nem kezdem újra vele, majd ezután, így azzal is megér egy újra játszást.
Na meg arra kellene még rájönnöm, hogy hogyan lehet a zsoldos telepre bejutni, úgy, hogy ne kelljen mindenkit megölni, mert biztos , hogy ott is lehet munkát vállalni, de a számtalan sigerous moddal történt játékom során még egyszer sem sikerült, mindig meg kellett ölnöm őket, ami persze elég élvezetes, mert jó sokáig eltart, de kíváncsi vagyok ott milyen feladatokat kapnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest