- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #35915 üzenetére
Én is mint Timistrike, az elrejtése mellett döntöttem. A legegyszerűbb szerintem, a Jupiter üzemben keresni egy tárolót. A lépcsőházban legfelül, vagy a legfelső emeletén is találsz. Az elbukott medált is vissza fogod kapni egy későbbi sztorinál.
Nálam is az alábbi minta jött be: futni, zombit vadászni, fejleszteni. Amikor megkaptam az első spéci detektort, már elég pénzem volt a fegyver és a páncél fejlesztéseimre. Onnantól anomália túrás, zsoldosok leszedegetése távolról, mert qrva jól lőnek, és gyorsan kopik a ruha. Szerintem erre az ellenőrző pont a legalkalmasabb, simán be tudod csalogatni a mutánsokat, lehetőleg minél durvábbakat. Ekkora ugrásokkal simán felmész egy tetőre, és eleinte kummantasz. Volt, hogy az ormányosok 4-5 zsoldost hagytak, mire beszálltam. Lassan jutottam előre, de szépen nőtt a tárcám. Fontos, hogy ne egy bázison lévő helyet válasz a cuccaid tárolására, mert azt bukod, ha változik a tulaj. Pl a bandita bázison a páncélszekrény... -
Timstrike
tag
válasz
Dhampir #35915 üzenetére
Lehetőleg minél több pénzt kell gyűjteni mert a javitások meg fejlesztések hamar leszivják a pénzed. Javasolni tudom,hogy a Jupiter üzem közelében levő zsoldosokat minél töbször kell likvidálni(elég jó cuccok vannak náluk) vagy artikat gyűjteni és eladni(persze az olyanokat amelyek nem annyira fontosak és hasznosak).A zsoldos meg a napkelte ruhákat is eladhatod,hogy egy jobb felszerelést tudjál vásárolni a Bárban levő kereskedőtől.
A Jupiteri támadásnál én a testvér mellé álltam és még mielőtt a Sherkán-al való találkozásra indultam minden jó cuccót elraktam mert tudtam(persze azelőtt már egyszer én is megszívtam),hogy mi vár rám.Később meg ugyanott megtaláltam mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro Bot PS5
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő