- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir #35907 üzenetére
nem tudom, egyáltalán működik-e a dolog, ugye az alpha csapatok nincsenek is benne az alapjátékban. de valahol biztosan meg van adva a játéknak, mikor mennyi szörnyet/mutánst spawnoljon, szóval ezzel talán el lehet indulni kideríteni, mit/hol kellene átírni a kevesebb szörnyhöz.
nem tudom, milyen néven szerepel Janov a fájlok között, én még éppen csak belenéztem a szövetség idejébe, még mindig a hullócsillagot kéne befejeznem.
he belekezde(né)k a szövetség idejébe, 3 mod maradna félbe (secret trails 2 is 'parlagon'), szóval egyelőre a szövetség ideje csak várjon. addig legalább jól kijátszátok, tudtok majd segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest