Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
Igen, van igazad, kar, hogy nem hoztak ki belole egy sokkal hosszabb modot, 3x ennyi palyaval, es hosszabb tortenettel, meg tobb harccal, de nekem bizonyos dolgok tetszedtek.
A tortenetrol meg csak annyit, hogy amikor angolul jatszodtam, elsiklottam egy rakas magyarazat felett, egyszeruen azert, mert az angol nem az anyanyelvem, es mindent nem ertek, de most, amikor a fordito segitsegevel mindent leforditottam es megertettem, egy rakas magyarazat szakadt a nyakamba a vege fele, amitol enyhen lehidaltam
Ugyanis a magyarazatokbol megertesz egy rakas dolgot, amit eddig nem ertettel meg teljesen, mondtam, ez egy nyomozos sztori a Zonabol gyakorlatilag, es vegul egy rakas dolgot ertesz meg a vegen.
Igen, sajnos a kepzodmenyeknek nem nagyon van hasznuk, azaz vegulis nem teljesen haszontalanok, de nem adnak akkora uber-szuper elonyt, de vagy veluk, vagy nelkuluk is lehet siman boldogulni.
Jo lett volna ha meg beiktatnak par kepzodmenyvadaszatot a gyarthato kepzodmenyek kapcsan, hogy kapjunk valami jutalmat stb, de ennek csak akkor lenne ertelme, ha nem tudnank semmi fegyvert, ruhat, stb venni, igy annak sem lenne tul sok ertelme, mert a fegyverek arat azt nagyon szepen beallitottak, ezidaig ebben a modban tetszett a legjobban a fegyverek ara, ugyhogy lelott, vagy kitores soran megpusztult sztalkerektol lehet gyujtogetni, es feljavitva eladni, igy nem szenvedunk majd nagyon penzhianyban, lesz epp annyi, amennyire szuksegunk lesz.
Hat tedd majd meg fol mostanaban, a javitatlan magyaritast is elered meg, asszem 1 honapig ott lesz azon a tarhelyen, fennebb megtalalod a hivatkozast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield