Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
shield
üzenetére
Örülök, hogy tetszik, nekem is bejött ez a mod!
Úgy rémlik, hogy az AK-12-eshez csak egy helyen, a Forester melletti épületben, egy rejtekhelyen lehet hozzájutni.
A híd leeresztése feladatot akkor kapod meg, ha odamész a híd vezérlőszerkezetéhez és a megfelelő helyre állsz. Az elektronikai cuccok összeszedését pedig a sztalker szerelő adja, aki ott van a Vörös Erdő kapuja közelében, Forester oldalán. Szerintem a zsoldosokhoz nincs köze. Próbáld meg, hogy összeszeded a bányában a cuccokat és elviszed a szerelőnek. Hátha úgy rájön, hogy kellenek neki.
Hogy mikor jutsz Veleshez az attól is függ, hogy milyen sorrendben végzed a feladatokat. A rák ellen gyógyszerhez mindenképpen az kellett, meg a köztes lét-es pályán (eltűnt sztalker) is, de ott ad is egyet.
Az AEK-nél fura volt a távcső: volt, hogy sikerült rátennem, de volt, hogy csak az a hang jött, ami a távcső rászereléskor szokott elhangzani, viszont nem tette rá. Úgy éreztem, hogy ez valami hiba, de az is lehet, hogy rossz távcsővel próbálkoztam. Távcsöveket talán Hawaiinál meg Moreaunál lehet kapni. Próbálkozz, de ments előtte, hátha nem jó hozzá. De ha beszerzed a mesterlövész puskát, akkor nem lesz jelentősége. 5.56-os fegyvert én is vittem magammal, ha már ahhoz is van lőszer, és úgy is teve üzemmódban játszok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Windows 11
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen TV-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen monitort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest