- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #28796 üzenetére
Hát ha azt a likat golyó hagyta, az alsó képen, akkor már többé nem kell levenned a maszkot
-
prodata2
tag
válasz
A munkával kapcsolatban . Csak Photoshop-hoz értek egy picit, ennyi . Már bánom ,hogy nem kezdtem el foglalkozni 3D modellezéssel . Akkor készíteném el a saját módomat
De ahhoz kevés lenne a 3D modellezés is . Ezek a fránya scriptek , szerintem a legunalmasabb folyamat pedig ha azt nézzük majdnem a szíve az egésznek . ( a photoshop -nak is szerintem csak a 40-50 % ismerem mind ez kb 6-8 év alatt ) Iszonyat ,hogy mire képes a program szinte nem ismer lehetetlent és egyszerű elven alapul -bővíthető . Majd látni fogjátok ha gépem elé ülök teljesen más lesz a szerkesztésem is . Mert itt ahol most próbálkoztam nagyon kevés volt a lehetőség és gyenge PC, -pici monitor, alig láttam mit csinálok
-
prodata2
tag
válasz
Ez így van, de szerintem nem várod meg hogy igy nézzen ki. Mert akkor már úgy is javítani kell vagy veszel egy másikat. Így jobban odafigyel erre is az ember. Én, de már említettem akkor használom ha gáz van. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest