Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Hát ha azt a likat golyó hagyta, az alsó képen, akkor már többé nem kell levenned a maszkot

-
prodata2
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
A munkával kapcsolatban . Csak Photoshop-hoz értek egy picit, ennyi . Már bánom ,hogy nem kezdtem el foglalkozni 3D modellezéssel . Akkor készíteném el a saját módomat
De ahhoz kevés lenne a 3D modellezés is . Ezek a fránya scriptek , szerintem a legunalmasabb folyamat pedig ha azt nézzük majdnem a szíve az egésznek . ( a photoshop -nak is szerintem csak a 40-50 % ismerem mind ez kb 6-8 év alatt ) Iszonyat ,hogy mire képes a program szinte nem ismer lehetetlent és egyszerű elven alapul -bővíthető . Majd látni fogjátok ha gépem elé ülök teljesen más lesz a szerkesztésem is . Mert itt ahol most próbálkoztam nagyon kevés volt a lehetőség és gyenge PC, -pici monitor, alig láttam mit csinálok 
-
prodata2
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Ez így van, de szerintem nem várod meg hogy igy nézzen ki. Mert akkor már úgy is javítani kell vagy veszel egy másikat. Így jobban odafigyel erre is az ember. Én, de már említettem akkor használom ha gáz van. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ahhoz kevés lenne a 3D modellezés is . Ezek a fránya scriptek , szerintem a legunalmasabb folyamat pedig ha azt nézzük majdnem a szíve az egésznek . ( a photoshop -nak is szerintem csak a 40-50 % ismerem mind ez kb 6-8 év alatt ) Iszonyat ,hogy mire képes a program szinte nem ismer lehetetlent és egyszerű elven alapul -bővíthető . Majd látni fogjátok ha gépem elé ülök teljesen más lesz a szerkesztésem is . Mert itt ahol most próbálkoztam nagyon kevés volt a lehetőség és gyenge PC, -pici monitor, alig láttam mit csinálok 
shield