Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hubai1979
őstag
válasz

shield

üzenetére
						Durván 5-órát játszotam vele hibátlan volt,nem spavoli anyira a jó fegyvereket, néha el lehet egyet- ketőtt kapni persze.
Szépen simán fut,a magyarosítás, találkoztam egy két fegyverel aminek egyáltalán nem lehet el olvasni,egy két pisztoty meg gépkarabéjról van szó.de nézegetem azokat a fegyvereket nem találtam sehol,valahogy el van dugva, megőlsz egy két zombit és náluk találod meg a kérdéses fegyvereket.Szerintem ezzel a javítással meg átírogatással tökéletesen megy ,a másik verzióval eldobtam egy speciális gránátot lefagyott, vettem egy két komoly fegyvert kiléptem már nem töltötte vissza, ez megy szépen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- HP Thunderbolt 4 kábel
 - Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
 - MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest