Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
A régi bázis a mosoda? Valami rémlik nekem, az a helyzet még múlt évben kezdtem a modot és hosszú szünet után vettem elő
ha a speciális fegyver a Tide, akkor az már megvan, illetve van egy pkm géppuskám is. Most ott tartok, hogy elhoztam a gyógyszert Ghost számára és visszaadtam neki a puskáját. Visszavittem a PDA-ját a profnak Yantarba, erre most megint küld vissza Pripyat-ba valamiért. Nekem csak az furcsa ebben, hogy semmi történeti vezetés nincs, hanem csak úgy Tab nyomva tartásával kiírja. Lehet tavaly már felvettem ezeket a küldetéseket, csak már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ha a speciális fegyver a Tide, akkor az már megvan, illetve van egy pkm géppuskám is. Most ott tartok, hogy elhoztam a gyógyszert Ghost számára és visszaadtam neki a puskáját. Visszavittem a PDA-ját a profnak Yantarba, erre most megint küld vissza Pripyat-ba valamiért. Nekem csak az furcsa ebben, hogy semmi történeti vezetés nincs, hanem csak úgy Tab nyomva tartásával kiírja. Lehet tavaly már felvettem ezeket a küldetéseket, csak már nem emlékszem.
shield