- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
válasz
proci985 #2372 üzenetére
Huh ,sikerült megcsinálnom. ( 2x-ra
)
A fegyverem azonnal elreptette ( shoti + ak ) és az életem is jól levette. + elején mozogni se tudtam. ami ki volt rakva nekem gyorsba megettem így sikerült leszúrnom az egyiket.Akkor bevedeltem vagy 4 Vodka-t meg vagy 9 kiflit meg még vagy 3szalámit és sikerült leböknöm a másikat is.
-
zH.
senior tag
válasz
proci985 #2372 üzenetére
Még csak ~20küldik csináltam ,elég az elején vagyok. Volt egy M4 szerű valamim ,de csak 30golyóval ,szal már elfogyott. Tök olyan fegyóm van mint a legelején ,csak zöld (talán AK)
És azthiszem 180golyót vettem 3000RU-ért. ( A bent lévő kereskedőnél. ) Shoti lőszerem van 40. Úgy vettem észre mutánsok sokkal jobban kapják az "AK" golyókat.A segítséged megint köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest