- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Dhampir #21908 üzenetére
a Clear Sky-t egyszer próbáltam, de az annyira nem tetszett.. valami fix találati ráta volt abban, és bármit csináltál akkoris eltalátak az NPC-k ezer km-ről.. ezért nem tetszett annyira.. meg a magyar szinkron miatt..
lehet amúgy korán mondtam ítéletet.. talán még kap egy esélyt, mert annyira sokat nem nyomtam..
Dodopek oldaláról szoktam lenézni minden küldetést, mert különben nem találnék meg kb. semmit.. a PDA keresős részt nem is tudom, hogy hogyan lehetne segítség nélkül megcsinálni..
Antonius1978:
Semmilyen csapatom nincs még.. voltam már pripyatban is.. lehenteltem vagy ötszáz zsoldost, közben kb. négyszázszor haltam meg..
Most a katonai raktáraknál vagyok megint.. nem értem esküszöm.. voltam a szőlőn is.. ha jól emlékszem ott valami fegyver volt, azt el is vittem ahova kellett.. A gyógyszeres küldetést kitől kell felvenni? Pripyat-ban nem is találkoztam olyannal aki nem ellenség lett volna...szerk.: az látom, hogy ghost-tól kapom a gyógyszeres küldetést, de őt hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest