-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Lehetseges, nezd vegig azokat, amelyeket neked elkuldtem...nekem mar nincs fent az AMK, szoval nem tudom megnezni...de az is lehet, hogy akkor meg errol nem csinaltam kulon mentest, mert nem jarta meg az eszem, mar nem tudom...
Raadasul az osszecsomagolt allomanyt amit neked elkuldtem letoroltem, es most unom a 4shared-en kajtatni...de nezd vegig a menteseim nevet, pl fegyver doksiert, vagy ilyesmi cime kellene legyen ha megis elmentettem, vagy hasonlo...nezd meg mindet, mert nem tudom hogy melyik kuldeteshez tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield