Hirdetés
- Léghűtés topik
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Physicist03 #17949 üzenetére
Azon már én is gondolkodtam, hogy milyen erősebb gépet kellene beállítani a játékhoz. Amikor csak egy magot használ. Mekkora 4 magos proci kellene, hogy a mostani 1800-nál(1 mag) jóval jobb legyen a játék futása?
Talán a 3GHz-es Presscottot kellene beállítanom, de ott meg az AGP-s videókártya a buktató.
Mi lenne a jó megoldás?Balathruin olyan nálam is előfordul, hogy hosszú ideig semmit sem csinál és egyszer csak tovább lép.
szerk: CPU Control nekem nem jött be.
-
Balathruin
veterán
válasz
Physicist03 #17949 üzenetére
Az még semmi, hogy 8 FPS, de pl. Braznál volt olyan, hogy kb. 10 játék percre lefagyott. Töltőidőről ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest