Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
juhasz.p
üzenetére
Az a baj, hogy úgy van kialakítva a domborzat, hogy sehogy sem tudok megközelíteni 2, de inkább 3 helikoptert. Teljesen más helyen vannak ugyan, de nem megy. Eddig asszem 2 helit kutattam át, az egyik egy mocsár közepén volt, a másik meg ott, ahol ez az ajtó van, valami áramfejlesztő-féleségnél (egy része tele van anomáliákkal). Ez volt a két legközelebb lévő nagyjából.
Azt hittem, hogy az az ajtó a föld alatt elvisz valami olyan helyre, ahol tovább tudok menni, de ha nem, akkor hagyom. Csak akkor hogy tudok továbbjutni? Már megkerültem az egészet, de sehonnan nem tudok továbbmenni egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield